Arijana Grande šalje novac fanovima koji su ostali bez posla zbog pandemije!

Američka pevačica Arijana Grande (26) pomaže fanovima koji su najviše pogođeni prekidom rada zbog pandemije korona virusa.

Zabava 26.03.2020 | 22:22
Arijana Grande šalje novac fanovima koji su ostali bez posla zbog pandemije!

Ona je savršeno svesna teške situacije u kojoj se nalaze mnogi njeni fanovi u jeku pandemije i odgovara pozivima istih, tako što im šalje novac kako bi im pomogla u ovim teškim vremenuma.

- Pop zvezda je komunicirala sa njenim fanovima na društvenim mrežama, koji su joj se otvorili o njihovim finansijskim problemima i borbi u ovo teško vreme kao što su gubici poslova, nemogućnost plaćanja računa, itd... - kaže izvor blizak pevačici.

- Saznali smo da je bar u deset slučajeva, a možda više, Arijana svojim fanovima poslala novac kao donaciju - dodaje on.

Ti fanovi su otkrili da su primili uplate koje su bile od 500 do 1.500 dolara i to je nešto što je ona radila potajno poslednjih par dana.

- Fanovi kojima je slala novac su nasumično birani - kaže izvor i dodaje da ih je našla na Tviteru.

Osim toga, ona se fokusira na one koji su stvarno u problemu i koji su izgubili posao.

- Jedan momak je dobio donaciju, nedugo nakon što je rekao da mu fali novac za rentu za april, zato što je ostao bez posla i plate - rekao je izvor.

- To je neverovatno lep i human gest, ali Arijana će uskoro imati previše potencijalnih kandidata za donacije, ako se pogleda novi izveštaj o nezaposlenosti u SAD-u - zaključio je sagovornik.

Procenjuje se da će više od 2,5 miliona Amerikanaca ostati bez posla u toku pandemije korona virusa.

Izvor: Telegraf.rs  Foto: Tanjug/AP

Komentari / 0

Ostavite komentar