JK i Marija uputile podršku Đorđu Davidu koji je zaražen koronom!

Pevačice Jelena Karleuša i Marija Šerifović uputile su javnu podršku putem Instagrama i poželele brz oporavak svom kolegi Đorđu Davidu koji je oboleo od korona virusa.

Zabava 27.03.2020 | 13:55
JK i Marija uputile podršku Đorđu Davidu koji je zaražen koronom!

Jelena je na storiju postavila zajedničku fotografiju sa Davidom nastalu na snimanju popularnog muzičkog takimičenja "Zvezde Granda" gde su zajedno u ulozi žirija i pevaču uptila poruku podrške.

- Da se opet ovako smejemo i da ova noćna mora bude iza nas! Brz oporavak, zverko - napisala je Karleuša.

Marija Šerifović uključila se uživo preko Instagrama i obratila se svojim fanovima. Iako je prvobitno bila ideja nešto da zapeva, poznatoj pevačici ipak nije bilo do pevanja, što je i sama priznala.

- Ne peva mi se iskreno. Danas mi je najgore veče i dan, to moram da vam priznam... Nešto mi nije do pevanja. Poenta ovog uključenja je da vas vidim i da vi vidite mene. Lepo bih ja pevala večeras, ali nije takva situacija - rekla je Marija.

Ona je uputila i reči podrške Đorđu Davidu koji je pozitivan na korona virus.

- Šaljem Đoletu pozitivne misli, znam da je pod adekvatnom negom i želim mu brz oporavak - rekla je ona.

Podsetimo, poznati roker pre četiri dana primljen je u bolnicu sa upalom pluć, a a juče je, 26. marta, dobio rezultate da je pozitivan na na korona virus.

David je za Telegraf rekao da je jako ljut na sebe, jer nije pazio, te je apelovao na sve ljude da se pridržavaju propisanih mera i poštuju izolaciju.

Sad sam ovde sigurno narednih deset dana. Ja to kapiram kao nešto na šta nisam navikao. Jednostavno vojska, zatvor i te stvari su me strane a sad šta je tu je. Jedino mi je krivo što dete, Stašu, neću viđati osim preko telefona - rekao je Đorđe.

Izvor: Telegraf.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar