Kriminalne bande Rio de Žaneira uvele "policijski čas" zbog korona virusa!

Kriminalne bande iz brazilskog grada Rio de Žaneiro odlučile su primeniti policijski sat u favelama kako bi usporili širenje korona virusa.

Zanimljivosti 28.03.2020 | 17:18
Kriminalne bande Rio de Žaneira uvele "policijski čas" zbog korona virusa!

Dok istovremeno brazilski predsednik Jair Bolsonaro tvrdi kako je COVID-19 (coronavirus) samo "mala gripica" i ništa više!

Brazilski mediji navode kako su su pojavile preteće poruke kiminlanih bandi u favelama u kojima se navodi kako će "naučiti ljude da poštuju" policijski sat.

"Stanovnici Rio das Pedrasa, Muzema i Tijunguinhala. Policijski je sat od 20h. Ko god bude viđen na ulici, naučiće se poštovanju naših propisa" - stoji u jednoj poruci.

Dok u drugoj stoji sledeće: "Želimo najbolje za stanovnike. Ako vlast nema kapaciteta rešiti problem, organizovani kriminal će to učiniti umesto njih!"

U Brazilu je potvrđeno više od 2611 slučajeva korona virusa, a guverner Wilson Witzel upozorio je kako bi moglo doći do kolapsa zdravstvenog sistema u narednih 10-ak dana.

Osim što je organizovani kriminal uspostavio policijski sat, otkazali su plesne zabave kao i tržnice narkotika na otvorenom ?!

Izvor: Zanimljvostidana.com 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Direkt

29.03.2020 03:23

Dok nama sa onakvom policijom, kriminalne bande nisu ni potrebne.

ODGOVORITE