Kon o Đokoviću: Žao mi je što mu nisam objasnio...

Epidemiolog Predrag Kon, član stručnog tima Vlade Srbije u borbi protiv koronavirusa, rekao je da mu je žao što nije imao priliku da utiče na najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i da mu objasni značaj imunizacije za zdravlje. 

Tenis 22.04.2020 | 11:46
Kon o Đokoviću: Žao mi je što mu nisam objasnio...

Kon je pre dva dana reagovao na stav Đokovića, koji je izjavio da je protiv vankcinisanja, a ta izajva najboljeg tenisera izazvala je reakcije širom sveta. 

"Moram da kažem da sam jedan od najvernijih Đokovićevih navijaca, možda čak i jedan od najvatrenijih. Ovde sam našem velemajstoru poželeo sve najbolje, to obično izostaje iz onoga što sam na kraju rekao. Savetovao sam mu jednostavno da o vakcinaciji ne govori", rekao je Kon u Jutarnjem programu TV Prva. 

"Žao mi je što nisam imao prilike da imam neki uticaj na njega i objasnim mu da je imunizacija ono što ima veliki uticaj na zdravlje i zaštitu stanovništva", zaključio je Kon. 

(Sputnik)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

beli

22.04.2020 10:28

nemas ti njemu sta reci ima te u malom prstu i svi cemo prije Djokovica poslusati nego tebe.mozda bi ti i vjerovali da iza ovog ne stoji svjetska finansijska mafija i veliki Bil.ti vakcinisi sve svoje a nas neubjedjuj jer sam znas da u vakcini ima samo cip a oni te i placaju. pravoj vakcini treba bar 5 do 6 godina. KAKI SE NEPOVUCE NEGO VUCICA MANIPULATORA PODLUSA.UNISTIO JE TORLAK RADI MALO KREDITA. PODRUKU PA U PENZIJU OBOJICA.

ODGOVORITE
Name

Samy

22.04.2020 10:36

Ne znam što Đoković brine kad ovi ljudi znaju šta je bolje za nas. Oni znaju kako za 390M evra pobijediti Koronu, kako napraviti najskuplji auto put na svijetu, kako imati najskuplje gorivo na svijetu, oni sve znaju za naše dobro.

ODGOVORITE
Name

Joca

22.04.2020 10:57

U americi gorivo daju dzaba i jos malo kesa ti stave na sediste auta.

Name

Догодине у Призрену!

22.04.2020 10:53

Ноле је свијетски човијек, а прије свега човијек! Њега ћу прије да слушам, него НАТО марионете! Доста је било! ????♥

ODGOVORITE
Name

Banjalučanin

22.04.2020 11:25

Ko pušta ovog Kona, manekena farmaceutske industrije da laže narodu? To je samo slugan novog doktora Mengelea (Billa Gatesa), koji planira profitirati na vakcinama koje će se uvoziti u Srbiju. Đole je zakon, ljudina i ponos svih nas iz bivše Jugoslavije, i njemu se može vjerovati - on ne zarađuje na vakcinama.

ODGOVORITE
Name

cwele93

23.04.2020 17:09

dosadno.. da nema meridian kladionice ne znam sta bih od dosade

ODGOVORITE