Sergej može da ide, sam odlučuje o svojoj budućnosti!

Mančester junajted, Čelsi i Totenhem žele u svojim redovima srpskog internacionalca Sergeja Milinkovića Savića. Tačnije, menadžeri ovih klubova.

Fudbal 08.05.2020 | 07:20
Sergej može da ide, sam odlučuje o svojoj budućnosti!

I dok je ranije Lacio glatko odbijao sve zainteresovane strane, a čelni ljudi rimskog kluba tvrdili da 25-godišnji Srbin nije na prodaju, sada su Premijerligaši dobili nešto na čemu mogu da prave planove za kupovinu Sergeja. Sportski direktor Lacija Iglji Tare za Skaj sport Italija otvoreno je priznao da isključivo od Milinković Savića zavisi hoće li napuštati klub i gde će u tom slučaju otići.

- Želja igrača je presudna. Generalno gledano, ako fudbaler misli da je vreme da promeni sredinu i nastavi karijeru na nekom drugom mestu, to ne bi trebalo da bude problem. Vreme dolazi i prolazi. Činjenica da je pet godina u klubu pokazuje da ima veoma jaku vezu sa Lacijom - rekao je Tare, pa objasnio:

- Kada je ranije i bilo nekih pokušaja, nešto zbog nas, a nešto i zbog Sergeja, nikada se nije razvila ozbiljna priča. Kakogod, stvari moraju biti jasne na kraju sezone. Sada je ostalo još samo da se vidi ko će od tri menadžera biti najuporniji i uspeti da ubedi svoje gazde da izdvoje minimum 90 miliona evra.

Da li će Žoze Murinjo, koji je Sergeja i pre dve godine želeo u Junajtedu, sada uspeti da ga preseli u Totenhem, hoće li ga Frenk Lampard privoleti da se pojavi u drugom kraju Londona, ili će kod Ole Gunara Solšera kao zamena za Pogbu?

Odlučiće Sergej kada pred njim bude konkretna ponuda. Možda je zaista došlo vreme da kaže Ćao svojim petogodišnjim poslodavcima.

(Kurir)

Komentari / 0

Ostavite komentar