Zbog ljubavi pretvarao se da je čistač da bi se ušunjao u zemlju!

Mladi Amerikanac i pored zabrane ulaska stranim državljanima u Nemačku pokušao je da se ušunja u zemlju tako što se po izlasku iz aviona pretvarao da je aerodromski čistač.

Zanimljivosti 15.05.2020 | 18:18
Zbog ljubavi pretvarao se da je čistač da bi se ušunjao u zemlju!

Naravno on je uhvaćen  u pokušaju prevare i vraćen u SAD.

Mladić je, kako prenose mediji, po sletanju obukao odelo slično onom koje nose čistači, uzeo prvu kantu i pretvarajući se da radi pokušao da prođe pored carinika kako bi u vreme zabrane ulaska strancima zbog epidemije korona virusa mogao da poseti devojku.

Policija je saopštila da je muškarac navukao prsluk kakav nose čistači, uzeo dve vreće smeća u pokušaju da uđe u Nemačku, pošto je stigao na aerodrom u Frankfurt iz Vašingtona.Međutim, njegov plan je propao kada je jedna službenica primetila da ne nosi identifikacionu i bezbednosnu karticu i uz sve ne govori nemački.

Nadležni su alarmirali policiju, koja je potom privela mladića (20). On je priznao da je očajnički želeo da vidi devojku u koju se zaljubio dok je bila na studijama u Americi i da nije mogo da smisli drugačiji način za ulazak u zemlju.

Nije želeo da oda identitet devojke da joj ne bi pravio problem, dodaju mediji, a nakon ispitivanja, a kako je utvrđeno da nema kriminalni dosije, mladi Amerikanac je vraćen u Vašington.

Izvor: Zanimljivostidana.com

Komentari / 0

Ostavite komentar