"Ako vidite da ona vodi S. Koreju, nešto nije uredu"

Legendarni košarkaš Denis Rodman proteklih godina je razvio neobično prijateljstvo sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom.

Svijet 23.05.2020 | 13:34
"Ako vidite da ona vodi S. Koreju, nešto nije uredu"

Kako se Kim jedno vreme nije pojavljivao u javnosti, zbog čega se spekulisalo da je na operaciji ili da je čak preminuo, nekadašnja zvezda NBA se, takođe, oglasila o ovom pitanju.

Kako kaže, svet će znati da nešto nije u redu ukoliko Kimova sestra, Kim Jo Džong počne da se pojavljuje na televiziji. 

- Komuniciram sa Severnom Korejom, ali mogu ovo da vam kažem - ako vidite njegovu sestru na TV, kako vodi zemlju, znaćete da nešto nije u redu, samo to ću reći - rekao je Rodman u emisiji Pirsa Morgana. 

Smatra se da bi Kim Jo Džong mogla da bude sledeća na tronu Severne Koreje ukoliko se njenom bratu nešto desi.

U poslednjih nekoliko godina značajno je napredovala u hijerarhiji Radničke partije Severne Koreje, a već je jednom menjala brata u brojnim dužnostima kada je bio odsutan zbog bolesti u oktobru 2014. godine, prenosi britanski "Miror".

- Njegova sestra je divna. Bila je veoma ljubazna prema meni kada sam bio tamo - rekao je Rodman koji je istakao da nije verovao da je Kim umro kako se pričalo ranije ovog meseca.

- Tamo sam večerao sa ljudima za koje se ovde pričalo da su mrtvi. Ne verujem u priče o Severnoj Koreji dok ne čujem i njihovu stranu. Baš zbog činjenice da su zatvoreni i da drže sve za sebe daje drugima priliku da pokreću glasine sa vremena na vreme - zaključio je košarkaš, prenosi "Kirir".

(Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Regan

23.05.2020 14:56

Ako ova dođe u umjesto zdepastog,u roku od 7 dana negdje leti raketa sa nuklearnom glavom,takve su ženke korejke

ODGOVORITE