Kako Tijana Ajfon ugovara posao: Da zaokružimo na 3000 ako ti je merak!

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, uhapšena je noćas kod Bijeljine sa tri drugarice dok su ilegalno pokušavale da pređu granicu, saznaje “Blic”.Tijana je uhapšena zbog podvođenja i prostitucije, a Blic je došao u posjed njene prepiske i načina na koji dogovara poslove za sebe i svoje djevojke.

Zabava 28.05.2020 | 16:31
Kako Tijana Ajfon ugovara posao: Da zaokružimo na 3000 ako ti je merak!

U prepisci Tijana Ajfon čovjeku kojem nudi usluge jasno govori da može da “zaokruži cifru” i na koji način se vrši plaćanje.

 

 

Tijana Ajfon je osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju, a pored nje u velikoj akciji Policijske uprave Bijeljina i MUP Republike Srpske uhapšeno je 35 osoba zbog zloupotrebe opojnih droga, oružja i prostitucije.

U objektu je bilo 26 muškaraca i devet djevojaka.

– U pretresima je oduzet kokain, oružje i 10.000 evra (20.000 KM) – potvrđeno je u policiji.

Inače, sa Tijanom Ajfon su bile tri drugarice: S.P. ima 32 godine i dolazi iz Beograda, J.D. ima 27 godina i nastanjena je u Mladenovcu (opština Beograd), te Sofija Gačić koja ima 27 godina i nastanjena je u Beogradu.

Poznata srpska starleta biće procesuirana u Tužilaštvu Bosne i Hercegovine sa još 15 lica, dok će manekenka Sofija Gačić biti puštena na slobodu.

Izvor: Srpska Info Foto: SI/printscreen

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

B

28.05.2020 15:40

Aha, super da znamo sad sta to znaci zanimanje starleta.

ODGOVORITE
Name

Vesna

29.05.2020 04:16

To su one fine curice sto ih mnoge zene majke tetke itd gledaju na raznim tv kanalima rijaliti zvijezde ?? pa ih bodre glasaju za njih i sto su one vece propalice narod njih vise podrzava.Da se covjeku zivot zgadi.Jos su vise raspadnuti ovi novinari koji daju prostor za reklamiranje.Cuj poznata srpska starleta, prljaju sve sto je srpsko.Pa jos poznata.To su rijaliti drolje da su normalne ne bi bile to sto jesu.Sa ovim i formacijama njima pravite reklamu.A nju ce pustiti kao i ostale drolje koje su hapsili.Da je neka baba u pitanju koja je ukrala kokos komsijama zaglavila bi iza resetaka ali posto je prostitutka u pitanju ne vjerujem .Jer kod nas se trazi sve sto je razvrat i naopako.Tv kuce treba da bude sramota sto daju prostor za ove nakaze, kakve crne poznate srpske starlete.Imamo toliko mladog uspjesnog skolovanog svijeta u republici Srpskoj i Srbiji a niko im nije dao prostora da se pojave i da kazu ko su i sta su i nikada niko nece ni cuti za njih.Njih treba da slusamo i gledamo i navijamo za nih od njih mozemo nesto i da naucimo, a sta imamo od ovih kurvi.Djeci ste sve ukinuli na tv skolske programe oni nemaju sta da gledaju.Jesu li ove kurve nesto sto bi djeca trebala da gledaju.Prst nacelo gospodo.Bruka i sramota cime blatite rijec SRPSKA

Name

Direkt

28.05.2020 18:12

Tijana Ajfon prop'o.

ODGOVORITE
Name

Banja

02.06.2020 00:18

Jest ajfonka. Vidi se u dopisivanju sa musterijom

Name

Pravda

29.05.2020 00:01

A ostala zenska imena

ODGOVORITE
Name

Mirkan

29.05.2020 06:04

Najstariji zanat na svijetu još niko nije uspio da ukine pa se sad ovi naši našli da nešto urade.Pustite ljude da žive i uživaju ne morate samo vi uživati i praviti derneke.

ODGOVORITE
Name

Hercegovac

29.05.2020 12:40

Bravo za Vesnin komentar!!!

ODGOVORITE