Jelisaveta neće na trudničko, zakazala šest predstava u nizu!

Jelisaveta Orašanin je aktivna trudnica. Glumica, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, još uvek nema nameru da ide na trudničko bolovanje, već će celo leto da provede radno.

Zabava 02.06.2020 | 15:55
Jelisaveta neće na  trudničko, zakazala šest predstava u nizu!

Ona je zakazala čak šest igranja predstave "Hotel 88" u nizu, a prvo je već za nekoliko dana.

Kako saznajemo, ona s kolegama uveliko radi i na nastavku ove predstave koji će se zvati "Soba 69". Supruga košarkaša Miloša Teodosića, po svemu sudeći, odlično podnosi drugo stanje, što nije bio slučaj sa prvim detetom jer je tada, podsetimo, imala rizičnu trudnoću.

- Tokom čitave trudnoće primala sam redovnu terapiju jer mi je dijagnostikovan visok rizik na trombofiliju. Nažalost, testovi kod nas veoma su skupi, tako da se kod nas rade tek nakon što žena doživi tri pobačaja. Ne volim da pričam o privatnim stvarima, ali ovo iskustvo želim da podelim upravo da bih prenela poruku ženama da ne odustaju - rekla je glumica tri meseca posle prvog porođaja za "Story".

Ona je detaljno opisala i kako je izgledao porođaj.

- Moj porođaj je dugo trajao, bila sam veoma iscrpljena i umorna kada se ona rodila i sećam se da sam samo pomislila kako je slatka. Verujem da će se svaka žena složiti da tek nekoliko sati nakon rođenja deteta postanete svesni svega, odnosno tek kada dođe do fizičkog kontakta i kad uzmete bebu u naručje. Mislim da je meni trebalo nekih desetak sati dok nisam osetila tu sreću. Mama i sestra su bile uz mene. U Americi je sistem takav da bilo ko može da bude sa vama na porođaju. Takođe, u porodilištu beba je sve vreme sa vama, ali i članovi porodice - ispričala je tada glumica.

Izvor: Kurir.rs Foto: Printscreen/Instagram

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mm

02.06.2020 18:02

Izuzeztna zena.Sa srecom Jelisaveta.

ODGOVORITE