Ko je muškarac koji je odustao od namjere da puca?

Ubica prišao automobilu, a kada je video KO JE ZA VOLANOM odmah je odustao!

Region 02.06.2020 | 22:01
Ko je muškarac koji je odustao od namjere da puca?

Policija istražuje ko je muškarac koji je, kako se sumnja, pripremao likvidaciju u nedelju veče u kotorskom naselju Dobrota kada je presreo vozilo "mercedes" u kojem je bila žena.

Naoružani maskirani muškarac prišao je automobilu s pištoljem u ruci, ali nije pucao.

Sve ukazuje da je nepoznati muškarac očekivao da za volanom bude druga osoba, jer je kada je ugledao ženu, odustao od namere da puca.

Ipak, istražitelji ne isključuju mogućnost da je žena bila meta te da je napadač iz nekog razloga odustao od nauma da puca.

Žena koja je bila za volanom nema veze sa bezbednosno interesantnim osobama ili članovima kriminalnih organizacija.

Presretanje žene dogodilo se na donjem putu u Dobroti. Pobjedi je nezvanično saopšteno da je oko 23 sata prijavljeno da je naoružani muškarac pripremao zločin i da inspektori intenzivno rade na njegovom identifikovanju.

Prikupljena su obaveštenja od građana na ove okolnosti, uzeti su i snimci sa nadzornih kamera i uzeta je izjava od žene koja je bila u "mercedesu".

Odustao ili pogrešio?

Istražitelji veruju da je napadač ili zamenio automobil ili je odustao od napada kada je uvideo da u automobilu nije osoba koju je očekivao.

Žena je bila u mercedesu u blizini marketa Aroma prema otvorenom bazenu.

Na tom potezu se nalaze brojni stambeni i ugostiteljski objekti. Maskiranog napadača su videli i pojedini meštani, odnosno prolaznici.

(Kurir.rs/Pobjeda)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

E SVASTA

02.06.2020 21:04

E SVASTA. CRNOGORAC A NECE DA PUCA. E OVA KORONA SVE POREMETILA.

ODGOVORITE