Severina mora da plati kaznu zbog slika sa sinom

Severina Kojić mora da plati novčanu kaznu u još neutvrđenom iznosu, svakako većem od nekoliko desetina hiljada dinara, jer se oglušila o odluku Županijskog suda u Dubrovniku te je i nakon njihove zabrane na svom Fejsbuk i Instagram profilu objavila nekoliko fotografija na kojima je sa sinom.

Zabava 05.06.2020 | 11:57
Severina mora da plati kaznu zbog slika sa sinom

Koliko će tačno Severina platiti, odlučuje Opštinski građanski sud u Zagrebu, u čijoj je predmet nadležnosti. 

Naime, dubrovački sud potvrdio je privremenu mjeru zagrebačkog suda, prema kojoj se pjevačici na Fejsbuku i Instagramu zabranjuje objavljivanje fotografija maloljetnog sina, kojeg ima iz veze sa srpskim preduzetnikom.

Takođe, sud joj je naložio da u roku od osam dana od stupanja na snagu rješenja ukloni sve njegove fotografije sa društvenih mreža. Sud je propisao i da će, u slučaju da se ogluši na ovu odluku, Severina morati platiti skoro 80.000 dinara novčane kazne, koja će se određivati u duplo većem iznosu svaki put kad se ogluši o zabranu, prenosi 24 sata.

Podsjetimo, Blic je prvi pisao da je zbog toga što je bez dozvole drugog staratelja objavljivala fotografije sina na društvenoj mreži Instagram, Severina je od suda kažnjena sa 340.000 evra. Osnovna kazna bila je 3.600 evra, a ona je potom objavila još nekoliko fotografija sina i svaka sljedeća kazna se duplirala, a na konačan zbir dodate su brojne kamate. Ova kazna dolazi na naplatu ove nedjelje, što dodatno otežava Severini čitavu situaciju.

(Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mm

05.06.2020 16:31

Vise i Severine,Igora,Milana sudova.Aman dosadni ste do bola.

ODGOVORITE