Masovna tuča: Uhapšen Srbin, napao policajca

U centru Kosovske Mitrovice, na gradskom šetalištu, nakon ponoći je izbila je masovna tuča u kojoj je povrijeđen policajac tokom intervencije.

Region 06.06.2020 | 13:30
Masovna tuča: Uhapšen Srbin, napao policajca

Do tuče je došlo nakon što je desetak muškaraca izašlo iz jednog kafića na samom početku šetališta.

Potom je uslijedila reakcija policije koja je ujedno koristila biber sprej. KoSSev je javio da je povređeno više osoba i da im je Hitna pomoć pružila ljekarsku pomoć na licu mjesta, dok su neki učesnici tuče prevezeni put bolnice. Situacija se smirila kad je došla interventna jedinica.  

Usljed tuče koja se dogodila nakon ponoći na mitrovičkom šetalištu, a nakon intervencije policije, jedan policijski službenik zadobio je lakše tjelesne povrede, potvrdio je za Kossev portparol kosovske policije za region Sjever, poručnik Branislav Radović.

– Oko 01 i 11 u Ulici kralja Petra došlo je do masovne tuče, nakon čega je intervenisala policija, a gdje je policijski službenik dobio udarac u predjelu glave i odveden je u bolnicu gdje su mu konstatovane lake tjelesne povrede – potvrdio je Radović.

O okolnostima je obavješten istražni policajac koji je kontaktirao regionalnu istragu i dežurnog tužioca koji je naložio da se otvori slučaj – napad na službeno lice.

Osumnjičenom Srbinu Đ. M. (27) za napad na policajca, određeno je 48-časovno zadržavanje. Istraga je u toku.

Radović međutim, nije mogao da potvrdi ovog jutra da je tokom sinoćnje tuče više osoba povrijeđeno. Navodi da se čeka novi, detaljniji izvještaj. 

(Telegraf)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Mili

06.06.2020 11:58

Terorist

ODGOVORITE
Name

PKC

06.06.2020 15:57

Ništa strašno! Ovako je svako veče u BL , na Paprikovcu, kafana MM, istaknutog člana SNSD.

ODGOVORITE