Đoković i ostali teniseri biće testirani na koronu

Novak Đoković će, zajedno sa ostalim učesnicima Adrija tura, biti testiran na koronavirus.

Tenis 21.06.2020 | 23:03
Đoković i ostali teniseri biće testirani na koronu

To će se desiti jer je Grigor Dimitrov neposredno pred početak finala Adrija tura u Zadru objavio da je pozitivan na korona virus.

Pored Novaka biće testirani svi igrači turnira – Aleksander Zverev, Andrej Rubljov, Danilo Petrović, Peđa Krstin, Nino Serdarušić, Marin Čilić i Borna Ćorić.

Takođe će biti testirani i svi članovi organizacije, potvrdili su rukovodeći članovi Adrija tura Đorđe Đoković i Goran Ivanišević.

Ivanišević je istakao da je “prije tri dana” bio testiran na koronavirus i da je bio negativan, ali da će ponovo proveriti rezultate.

(Srpskainfo) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Anja

21.06.2020 22:55

Da li je vaznija zarada Novaka Djokovica ili zdravlje njegovih navijaca u BL i SA?

ODGOVORITE
Name

Robin Hood

22.06.2020 07:22

Zasto se Dimitrov nije testir‘o na licu mjesta, u Zadru? Cilic,Coric i ostali su to uradili ! Ovaj tour je svima bio toliko trn u oku da je bilo samo pitanje vremena ... ps. Ovaj put je Novak nastup‘o gratis, tj za dobrotvorne svrhe!!

Name

Igor

22.06.2020 10:04

re za Robina Novak nikad nista ne radi dzabe, htio je malo slave dok je korona i dok ga ne obozavaju na terenima u svijetu, medjutim, organizacija mora da je bila toliko losa ako su oni medjusobnomogli da zaraze jedni druge. Pa Novak je multimilioner iz Monaka, zar nije mogao platiti testiranaj svaka 2 dana. I na kraju je pobjegao za Srbiju, jer tamo ce Vucic da uradi sve kako Djokovic kaze, a u HR bi morao da bude u karantinu, kako zakon nalaze drugim rijecim u Srbiji je iznad naroda i pravila. I tako pobjeze Djokovic... Samo narod slijep ne moze ovo da skonta... isto kao za Dodika, laze i krade ih u oci a oni i dalje ga vole, tako ce biti i sa ovim, da je ovo sve urota iz Zadra.