Đoković odbio da se testira u Hrvatskoj, evo razloga

Đoković će se po dolasku u Beograd javiti ljekaru opšte prakse i zavisno od njegove procjene preduzeti korake.

Tenis 22.06.2020 | 07:31
Đoković odbio da se testira u Hrvatskoj, evo razloga

Novak Đoković odlučio je da se ne testira na korona virus u Zadru već da ljekarski pregled obavi tek po povratku u Beograd.

Prvi teniser svijeta nije osjetio nikakve simptome kao ni članovi njegovog stručnog štaba, pa je odlučio da se ne testira u Zadru i da se tek po dolasku u Srbiju javi epidemijologu i da potom nastavi da se ponaša po preporukama ljekarske službe.

Đoković će se po dolasku u Beograd javiti ljekaru opšte prakse i zavisno od njegove procjene preduzeti korake.

Đoković se očito uplašio, da će ukoliko bude pozitivan na korona virus, morati petnaestak dana ostati u Hrvatskoj u izolaciji.

Grigor Dimitrov pozitivan je na korona virus, a ubrzo je, nakon što je objavljena ta informacija, otkazano finale u Zadru.

"Dobili smo informaciju prije sat vremena i proveli smo sve mjere. Svi koji su bili u bliskom kontaktu s njim, ići će na testiranje. Žao nam je zbog ovoga, ali ne želimo ništa rizikovati. Nadam se da ćemo se vratiti u Zadar kad bude neka bolja situacija", rekao je Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka i direktor cijelog Toura.

Goran Ivanišević bio je taj koji je morao gledaoce razočarati...

Ovo je veliki šok. Đole ju je prvi primio. Savjetovali smo se sa svima, sa Vladom RH, i odlučili smo za sve koji su tu da ovo otkažemo. Ja sam se prije tri dana slučajno testirao, testirat ću se opet. Evo mene su izviždali jer sam donio loše vijesti. Htio bih se zahvaliti porodici Đoković što su nam ukazali povjerenje, vidjeli su najboljeg na svijetu", rekao je Goran.

Kako je prvi tenisač svijeta primio ovu informaciju?

"Novak? Jako je teško primio ovu vijest. Poduzeli smo sve mjere propisane od Vlada Srbije i Hrvatske. Teško je primio ovu vijest.", rekao je Đorđe za Sport Klub, te je dodao:

"Čitava serija? Nismo sigurno, to ćemo vidjeti."

(Sport klub)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Slavoljub

22.06.2020 06:53

Sve što je postigao na teniskom terenu uništiće svojim nerazumnim i glupim ponašanjem van terena. Potpuno neodgovoran!

ODGOVORITE
Name

Skeptik

22.06.2020 07:00

Pametno je Nole uradio, zna on da se rezultati testiranja mogu lako lažirati. Pitanje da li je i Dimitrov stvarno zaražen ili je sve zavjera mafije.

ODGOVORITE
Name

kiki

23.06.2020 17:48

Et koliko si ti pametan...vidis li sada????

Name

Igor re skemptik

22.06.2020 09:36

re Skeptik, naravno vi ste nam govorili da virus ne postoji, pa da ne postoje testovi, pa sad da ce ga lazno i testirati a samo da znate on ne zivi u Srbiji, vec u Monaku, on je gradjanin Monaka i tamo placa porez. Ovo je samo pokazalo kako je kukavica od covjeka. BN bi trebao ove koji namjerno unose mrznju i zabunu sakcionisati.

ODGOVORITE