Đoković testiran na virus korona u Beogradu

Novak Đoković je u prepodnevnim časovima u ponedeljak doputovao u Beograd.

Tenis 22.06.2020 | 12:56
Đoković testiran na virus korona u Beogradu

Đoković je, zajedno sa porodicom i svojom ekipom, nedugo nakon dolaska u prestonicu Srbije bio podvrgnut testu na koronavirus.

Podsetimo, Novak nije bio testiran u Zadru kao većina igrača, već je odlučio da to uradi u Beogradu, što je sada i učinio.

Član Novakovog tima, kondicioni trener Marko Paniki, saznao je da je pozitivan na koronavirus u Zadru, ali nije izrazio nikakve simptome ove bolesti.

Za sada je poznato da su uz Grigora Dimitrova i Panikija pozitivni na kovid-19 bili još Borna Ćorić i Kristijan Groh, Bugarinov trener.

Goran Ivanišević, jedan od organizatora Adrija tura u Zadru i Đokovićev trener, pre četiri dana bio je testiran jer mu se slošilo, ali su rezultati tada pokazali da je negativan na koronavirus.

Rezultati testa kojem su podvrgnuti Novak i njegov tim očekuju se u toku dana.

(B92) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Drele...

22.06.2020 11:40

Olimpijski centar "Jahorina" promovisao je ljetnu ponudu planine u Zadru na humanitarnom teniskom turniru "Adrija tur".... Znači pare ...brate...još Andrić grad i Kusturičina priča i sve se to donese u BL na kraju da se oprato podjeli između Rudonje i njih... "dobro zamišljeno " ...ali j.be Corona.... m.ajku joj njenu , brzobraznu!

ODGOVORITE
Name

re

22.06.2020 12:19

Hoce li biti u BL tog turnira, ja ne mogu vise cekati bas me briga za koronu samo da gledam,nece caljda napraviti djaba kvalitetno te terene za par dana

Name

Marija

22.06.2020 12:01

Je li se po svaku cijenu moraju odrzavati turniri?

ODGOVORITE
Name

Naprijed Đole

22.06.2020 12:11

Sa pozitivnim i negativnim testom Đole je legenda i samo mu mogu poželjeti sve najbolje i da ga sreća prati?????

ODGOVORITE