Amerikanac dva puta dobio milione na lutriji!

Amerikanac Mark Klark je stvarno srećan ćovek, njemu je pošlo za rukom da dva puta osvoji loto premiju. Odnosno, na "greb greb" lutriji u dva navrata dobio je po četiri miliona dolara!

Zanimljivosti 29.06.2020 | 16:45
Amerikanac dva puta dobio milione na lutriji!

Prvi put je do dobitka došao pre tri godine, kada je, isporučujući gorivo na jednoj benzinskoj pumpi, kupio srećku instant lutrije, sastrugao bar kod i ugledao uputstvo koje je glasilo: "Obratite se službeniku".

Kako je i predviđeno, službenik je potom sa srećke sastrugao ostatak premaza, a zatim, sa šokiranim izrazom na licu, rekao: "Mark, upravo ste osvojili četiri miliona dolara".


Kako navodi CNN, Mark je seo u svoj kamion i vratio ga u firmu u kojoj je bio zaposlen, i potom otišao do kuće svojih roditelja da im saopšti lepe vesti, da bi se nedugo zatim penzionisao.

Međutim, ovog meseca je još jednom kupio srećku "greb-greb" lutrije države Mičigen, i ponovo dobio istu sumu.

On kaže da je za struganje upotrebio novčić koji mu je pre desetak godina dao njegov sada pokojni otac, kao i da se zbog toga možda radilo o srećnom novčiću koji mu je pomogao da još jednom dođe do dobitka.

Pedesetogodišnji Klark ističe da ne planira nikakve promene u svom životu, i da će i dalje živeti mirnim penzionerskim životom i baviti se omiljenim hobijem - pecanjem.

Izvor: Zanimljivostidana.com

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Boki

29.06.2020 17:52

Neka ti je sa srečom u zdravlju trošio i uživo

ODGOVORITE
Name

TEŠKO NAMA

29.06.2020 18:46

Bog ti podario zdravlja da ih trošiš. Ako nisi imao puno prijatelja sad ćeš ih imati i previše.

ODGOVORITE
Name

Kad

29.06.2020 19:25

te oce, oce dva puta !

ODGOVORITE