Milica se moli za zdravlje svog menadžera koji je na respiratoru!

Pevačica Milica Todorović (29) javno se obratila i zamolila sve svoje kolege da se mole za život estradnog menadžera Bora Lalevića, koji je trenutno u teškom stanju i priključen je na respirator.

Zabava 06.07.2020 | 19:42
Milica se moli za zdravlje svog menadžera koji je na respiratoru!

Todorovićeva je zamolila svoje kolege da u najtežem trenutku uz molitvu pruže punu podršku uspešnom estradnom menadžeru i vlasniku Kamarad produkcije.

- Drage kolege, pomolimo se za našeg prijatelja Bora, da izdrži i izađe iz ove situacije kao pobednik. Trenutno je na respiratoru. Naš prijatelj i menadžer Bor Lalević - piše u njenoj objavi uz koju je dodala tužan emotikon.

Inače, Bor je veoma poznat u estradnim krugovima, a menadžer je mnogim velikim pevačkim zvezdama među kojima su Lexintong i Tropiko bend. Bor je, inače, godinama bio menadžer Aca Pejovića.

U njegovom vlasništvu je i produkcija "Kamarad", koja je zadužena za organizaciju nekih od najvećih i najspektakularnijih koncerata na Balkanu.

Podsetimo, Milica Todorović je takođe pre nekoliko dana dobila rezultate koji su bili pozitivni na korona virus, a zarazila ju je njena bliska drugarica i pevačica Slavica Ćukteraš sa kojom je zajedno u izolaciji.

Izvor: Telegraf.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar