U udesu kod BL petoro povrijeđeno, dvoje teže

Vozač autobusa Lj.R. i putnik D.Ž. teško su povrijeđeni, a tri putnika zadobila su lakše povrede u sudaru autobusa i kamiona na regionalnom putu Čađavica-Banjaluka, u mjestu Kola.

Republika Srpska 07.07.2020 | 13:46
U udesu kod BL petoro povrijeđeno, dvoje teže

Povrijeđeni su zbrinuti na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.

utros oko 7.50 časova sudarili su se teretno vozilo daf, kojim je upravljao G.J, i autobus man, za čijim je upravljačem bio Lj.R.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka izvršili su uviđaj, a o svemu je obaviješten tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

Iz Auto-moto saveza Republike Srpske ranije je saopšteno da je zbog saobraćajne nezgode u mjestu Kola obustavljen saobraćaj na dionici regionalnog puta Banjaluka-Čađavica.

(BN/Nezavisne) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Lezeci policajac

07.07.2020 14:14

Zivim u blizini ove okuke i moram reci da se sve ovo desava iskljucivo zbog nesavjesne brze voznje a ovo je samo jedna od vecih nesreca bas na ovom dijelu ovog magistralnog puta. Mi mjestani smo par puta trazili da se postave lezeci policajci ili nesto slicno ali smo dobili odgovor da se to na magistralnom putu ne moze postaviti. Ovaj dio puta je opasan narocito za djecu jer nema nikakvih ivisnjaka pored ceste a ucestala su i prestizanja bas neposredno prije ove okuke. Nije mi jasno zasto se ne smiju postaviti lezeci policajci ? Ispada da je ljudski zivot manje vrijedan od amortizera na nekom vozilu...

ODGOVORITE
Name

Majstor

08.07.2020 08:25

Kamion sa prikolicom, ide brže od dozvoljene brzine sa neispravnim kočnicama... Ako ima iko normalan, oba vozila poslati na vanredni tehnički pregled. Ali ako će na nalaz tog pregleda uticati rodbinsko, kumovske i stranačke veze i vezice onda nema potrebe, jer je kamion 100% "ispravan"!

ODGOVORITE