Otac Isidore Bjelice otkrio ko je od javnih ličnosti najviše pomogao njegovoj ćerki!

Dimitrije Bjelica, otac čuvene Isidore Bjelice koja je preminula u sredu, za "Alo" je objasnio ko joj je najviše pomogao tokom borbe sa opakom bolešću, pa otkrio da je reč o najvećoj balkanskoj zvezdi:

Zabava 07.08.2020 | 22:22
Otac Isidore Bjelice otkrio ko je od javnih ličnosti najviše pomogao njegovoj ćerki!

- Mojoj ćerki Isidori je Ceca Ražnatović pomogla mnogo i to u nekoliko prilika. Ona je bila vrlo zahvalna Ceci i ja sam video da, kada je Isidora umrla da je Ceca napisala jedan divan tekst na internetu. Od ostalih koji su joj pomagali, mogu da kažem da je u raznim krajevima sveta imala svoje prijatelje. Evo recimo u Madridu, predsednik jedne federacije nam je pomogao oko štampanja knjiga u Londonu - ispričao nam je Dimitrije.

Isidora Bjelica je preminula u Beogradu u sredu u 52. godini od raka, a iza sebe je ostavila supruga Nebojšu Pajkića i decu Lava Grigorija i Vilu Evangelinu. Komemoracija Isidori biće održana u subotu, 8. avgusta u 12 sati u maloj sali Centru "Sava", a potom će biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Izvor: Alo.rs Foto:printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sale

08.08.2020 08:49

U snsd-u sve neki "najpametniji", "najobrazovaniji" hhahahh Treba mu dati Nobelovu nagradu za idiotizam hahahaha Crvena lopina

ODGOVORITE