Kinezu se pravi najskuplja maska protiv korone! (VIDEO)

Jedan za sada neimenovani Kinez koji živi i radi u SAD naručio je izradu najskuplje maske protiv korone na svetu odnosno on je ima samo jedan zahtev - da bude najskuplja na svetu!

Zanimljivosti 12.08.2020 | 15:50
Kinezu se pravi najskuplja maska protiv korone! (VIDEO)

I dok mnogi od nas razmišljanju o nekom novom dezenu tkanine od koje bi mogli da sašijemo masku, oni sa dubljim džepom imaju drugačije prohteve, malo više luksuznije prohteve pa tako jedna juvelirnica pravi najskuplju masku protiv korone na svetu.

Izraelska juvelirska kompanija "Yven" radi na izradi maske od zlata prekrivenoj dijamantima, čija će početna cena iznositi neverovatnih 1,5 miliona dolara.

8-karatnu masku od belog zlata ukršavaće 3.600 belih i crnih dijamanata s efikasnim N99 filterima na zahtev kupca, saopštio je kreator maske Isak Levi. Takođe maska će težiti oko 270 grama



Levi, koji je vlasnik kompanije Yven, rekao je da kupac imao dva zahteva – da maska bude dovršena do kraja godine i da bude najskuplja na svetu.

"Ovaj drugi uslov bilo je najlakše ispuniti " rekao je Levi koji je odbio da identifikuje kupca ali je dodao da se radi o kineskom biznismenu koji živi u SAD.

" Srećan sam što je ova maska omogućila dovoljno posla za naše radnike i što će im omogućiti zaštitu radnih mesta u veoma teškim vremenima s kojima se suočavamo upravo sada " izjaio je Levi.

 

Kako će ta maska izgledati pogledjate u videu dole:

Izvor: Zanimljivostidana.com

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

MM

12.08.2020 14:50

Zasto novac nije podijelio nekoj sirotinji koje oko njega ima sigurno na svakom koraku.Bahati stvor.Kao da je njegovo dupe najvrednije na svijetu.Bitanga.

ODGOVORITE
Name

Komentar

12.08.2020 15:20

Bolesnik!

ODGOVORITE