"Projekti iz budžetske kase nisu vaše zasluge"

Članovi Narodnog pokreta ''Banjaluka zove'' okupili su se danas na kružnom toku u banjalučkom naselju Lauš. Sa transparentima u rukama poručili su funkcionerima vlasti da projekte finansirane iz budžetske kase prestanu predstavljati kao lične zasluge.

Republika Srpska 20.09.2020 | 10:59
"Projekti iz budžetske kase nisu vaše zasluge"

Hvala vam što u našem gradu ne postoji privreda. Hvala vam što nam dopuštate da živimo. Hvala vam što vašu predizbornu kampanju finansirate našim parama. Samo su neki od natpisa na transparentima koje su držali članovi Narodnog pokreta "Banjaluka zove".

''Zaista smo ogorčeni i poručujemo svim odbornicima vladajućih partija i svim funkcionerima da prestanu da se hvale sa radovima koje izvode narodnim novcem. To je sramota. Kada budu sami dizali kredite i sami ih otplaćivali iz svojih džepova, onda neka hodaju ulicama ovog grada  i da govore da su nešto asfaltirali. To je zaista poražavajuće to je tipična predizborna manipulacija'' – poručuje  Mirna Savić – Banjac iz Narodnog pokreta ''Banjaluka zove''.

''Zahvaljujemo im se što su nam napravili brze ceste. S obzirom da su uništene sve druge vrijednosti u našem sistemu ove brze ceste će odvesti naše mlade naraštaje u inostranstvo'' – kaže Diana Cvijić iz Narodnog pokreta ''Banjaluka zove''.

Teatar apsurda se nastavlja – poručuju iz Narodnog pokreta Banjaluka zove. Tvrde da su sve uočljivije anomalije u izbornom procesu.

''Imamo lažne kandidate, a to su narodni poslanici. Čekamo da Zakon zabrani konačno postojanje mogućnosti kandidature narodnih poslanika na liste za gradske i opštinske skupštine, jer to su sigurno lažni kandidati koji neće ući kad osvoje mandat'' – kaže Saša Lazić iz Narodnog pokreta ''Banjaluka zove''.

Iz Narodnog pokreta "Banjaluka" zove tvrde da je od 69 političkih subjekata prijavljenih u Banjaluci, preko 50 lažnih. 

BN TV

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Banjalučanin, rođeni

20.09.2020 09:43

Svaka čast!

ODGOVORITE
Name

re

20.09.2020 13:44

Sve su im danas projekti i kad posadiš drvo u parku.

Name

Све је игра

20.09.2020 10:59

Све је лаж. Станивуковић је нови градоначелник а СДС и ПДП узимају власт. Ови садашњи су се накрали довољно и пустиће да изгубе власт јер је све разграбљено, град задужен до гуше, ентитет такође и њима је боље тако јер излаз не виде.

ODGOVORITE
Name

He He

20.09.2020 11:55

Kod izvodjenja bilo kakvih radova koji se finansiraju iz budžeta, isključivo se gleda privatni interes, utaljivanje, talovi i dilovi. Tačno je da imamo asvalt, kružne tokove ali sve to je od narodni para, to znači da bi bilo koji presednik mjesne zajednice znao usmjerit novčana sredstva tamo gdje treba. Nema mjesta hvalisanju.

ODGOVORITE
Name

Demian

20.09.2020 13:19

Koliko moras biti jadan da se hvalis kako je izgradnja kruznog toka tvoj krajnji domet. Koliko moras biti jadan da povjerujes da je izgradnja kruznog toka zaista veliki uspjeh. Nesto sto se u 21. vijeku podrazumijeva, u bijednoj Republici Srpskoj se istice kao veliki uspjeh. Koliko smo jadni kao narod koji trpi ove korumpirane moralne nakaze na vlasti tako dugo.

ODGOVORITE
Name

jedan,

20.09.2020 14:17

2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

ODGOVORITE
Name

Pa

20.09.2020 16:58

Bi li oni mozda dali svoje pare za projekte. Ako je tako glasam za njih.

ODGOVORITE
Name

Andric

20.09.2020 19:35

Pa tako razmislja svako ko ima gram mozga.Lako je graditi nasim parama,zaduzivati se,dizati kredite,i sve to pompezno prikazivati na televiziji,busati se u prsa.Zasto nisu smanjili javni dug,pa onda izasli i rekli narodu da vise nisu duzni 5 hiljada po glavi stanovnika,vec 4 hiljade.E pa onda mozemo svi u 20h izaci na balkone i aplaudirati.Ovako,oni ne mogu podici ruku da aplaudiraju,jer su im ruke zauzete brojanjem para...Stoka!!!

ODGOVORITE
Name

Nevjerovatno!!!!

21.09.2020 12:08

Ali sto je najgore u svemu ovome....ti poslanici, odbornici koji se ubise od poziranja i guranja pred kamerama, a koji kobajagi "otvaraju" mostove od 2m, kruzne tokove , puteve od 900m, 1/2/10 km ....To su ljudi koji ne znaju za stid, obraz, moral. Pitam se ima li iko normalan i pismen u toj sekti i kako se sami sebi vise ne gade?!

ODGOVORITE