Baka (68) se zaljubila u duplo mlađeg udala se a onda shvatila da je prevarena!

Bet Haning (68) iz Ujedinjenog Kraljevstva ludo se zaljubila u 30 godina mlađeg muškarca, Rodnija iz Afrike, a onda je ostala duboko povređena kada je saznala da je on prevarant.

Zanimljivosti 22.09.2020 | 21:39
Baka (68) se zaljubila u duplo mlađeg udala se a onda shvatila da je prevarena!

Rodni je ukrao Betinih 150.000 evra. Upoznali su se na društvenim mrežama pre pet godina, a Bet se zaljubila u njegove ljubavne poruke i nježne reči. Celog je života štedela radeći kao službenica i socijalna radnica, pre nego što je upoznala muškarca iz Afrike, s kojim se čak venčala u Gani.

Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a povezala ih je ljubav prema muzici. Prijateljstvo je došlo u teško vreme za Bet, koja se osećala usamljeno jer joj je sestra umrla nekoliko godina ranije, a majci je dijagnostifikovana demencija.

Bet je znala da postoji velika razlika u godinama, ali Rodni joj je u početku rekao da ima 40 godina. Prvo mu je Bet pozajmila 200 evra, a kasnije još 2.000 evra za kupovinu muzičke opreme, ali je obećao da će sve vratiti. Bet ga je 2015. godine posetila u Gani, a bili su i intimni. On je čak stao na pozornicu u jednom klubu i pitao je da se uda za njega, a tokom ceremonije otkrila je da Rodni ima 30 godina.

Odletela je kući i platila advokata kako bi dogovorila vizu za supružnika, koja je odobrena 2017. godine, pa se Rodni uselio kod nje. Stvari su tada krenule nizbrdo, Rodni je neprestano prigovarao i često spavao na sofi umesto u krevetu. Počeli su da se svađaju oko svega, pogotovo oko njenih prihoda te je ubrzo shvatila da je to sve bila laž. Njihova veza se završila, a Bet je platila još 1.500 evra da ga pošalje kući i za razvod braka. Njenoj porodici laknulo je kada je Rodni otišao od nje.

Izvor: Kurir.rs /TheSun foto: profimedia

Komentari / 0

Ostavite komentar