Povrijeđeno petoro u sudaru Hitne pomoći i automobila

Pet osoba je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila u Tuzli, potvrđeno je za Klix.ba iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUPTK).

Bosna i Hercegovina 22.09.2020 | 19:24
Povrijeđeno petoro u sudaru Hitne pomoći i automobila

Potparol Uprave policije MUP-a TK Amra Kapidžić za Klix.ba je izjavila da se saobraćajna nesreća dogodila u ulici Armije BiH.

Precizirala je da su učestvovali automobil i sanitetsko vozilo iz Gračanice te da je pet osoba zadobilo tjelesne povrede.

Stepen povreda biće poznat naknadno, a do uzroka sudara doći će policijski službenici koji obavljaju uviđaj.

Do okončanja uviđaja saobraćaj je obustavljen u ulici Armije BiH.

(Klix)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Trump

22.09.2020 18:00

Niko vise ne firma sirene policije hitne ili vatrogasaca ajde na zapadu da se ne sklone pa ćete vidjeti al kakvo pravosudje u BiH ovo je dobro !

ODGOVORITE
Name

Domaci stranac

22.09.2020 19:24

Odgovara ti pseudonim. Pojma ti nemas o zakonu o saobracaju. Razlog ove saobracajke je kocijas za volanom i prst na "puljki" za "svirenu".

Name

Smrt fasizmu

22.09.2020 21:27

Kakav god je razlog nema opravdanja ne postovati “vozilo za specijalne namjene” u ovom slučaju medecinsko vozilo(hitna kola)!Vozac modicomskog vozila ako je prekoračio ovlaštenja treba da bude sankcionisan (mada postoji manja mogućnost ) zloupotrebe zvučnog sigala(sirene)nije iskljuceno da se desila !Uvidaj svjedoci i u konacnici sudski organi određuju krivca .Gradani NE mogu ignorisati takav slijed događaja ! Ostalo je SAMO Mahalasenje!

ODGOVORITE