Džej Lo iskopirala Anu Nikolić, snimila identičan spot!

Ko kaže da samo naši pevači kopiraju svetske zvezde? Dženifer Lopez (52) ukrala je ideju za spot od Ane Nikolić i snimila scenu identičnu njenoj iz videa za pesmu "Bilo je lepo".

Zabava 25.09.2020 | 15:25
Džej Lo iskopirala Anu Nikolić, snimila identičan spot!

Latino diva objavila je spot za duet s Malumom "Pa ti", a neki momenti iznenadili su mnoge koji prate Anu Nikolić. U videu najpopularnije pevačice sveta primećuju se određene sličnosti sa scenama iz Aninog spota objavljenog 14. februara, čak osam meseci ranije.

Na početku videa Džej Lo sedi u bašti luksuzne vile i čita novine koje su pune tekstova o njoj, baš kao što to radi Nikolićeva. Interesantno je da Dženifer ima identičan turban na glavi kao naša pevačica, kao i naočare za sunce, a pije i čaj iz čajnika, dakle, radi sve što i Ana. Na kraju scene Džej Lo baca novine sa terase, što, gle slučajnosti, radi i naša zvezda.

Verujemo da je Nikolićevoj bilo drago kada je videla da ju je jedna svetska diva iskopirala i uzela njene ideje za spot, ali se još uvek nije oglašavala ovim povodom. Ipak, sigurno je da će Ana oprostiti koleginici, jer je pre nekoliko godina i ona nju iskopirala. Za pesmu "Voli me, voli me" Nikolićeva je snimila video koji podseća na kompilaciju spotova Dženifer Lopez, Maraje Keri i Bijonse. Od Džej Lo je uzela scenu za spot "Waiting for tonight", gde se Ana valjala po vodi punoj tropskih biljaka, baš kao i njena svetski slavna koleginica.

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Direkt

25.09.2020 15:05

I Apple je izumio kompjutere. :)))

ODGOVORITE
Name

zabrinuta

25.09.2020 16:06

Dzej Lo iskopirala srpkinju? ???

ODGOVORITE
Name

Mrkva

25.09.2020 16:12

HAHAHAHA, smanjite dozivljaj. I Ana i Lopez su kopirale TREĆI sppt koji je snimljen prije 10-ak godina.... progooglajte malo, djeca nam se smiju

ODGOVORITE
Name

Svašta

25.09.2020 16:35

Ma ne budite smiješni. Znate li otkad se žene ovako zamotavaju i slikaju? Od davnina... Ispade sad svi kopiramo njih dvije...

ODGOVORITE