PDP: Dok je ove vlasti biće i raznih Karganovića!

"Dok je ove vlasti, jasno je da će biti i raznih Karganovića", poručili su iz PDP.

Republika Srpska 30.09.2020 | 14:47
PDP: Dok je ove vlasti biće i raznih Karganovića!

"Činjenica da je Stefan Karganović, koji je od Republike Srpske dobio više miliona KM narodnog novca, šetao slobodno nakon podnošenja krivične prijave protiv njega i na kraju još tužio Republiku Srpsku je poražavajuća i sramotna", saopšteno je iz PDP.

Partija demokratskog progresa je još prije nekoliko godina ukazivala na tzv. Karganovićeve projekte, koji ni na koji način nisu promovisali Srpsku, nego su služili da se milioni iz budžeta stave u Karganovićeve i ko zna još čije džepove. 

Iz PDP podsjećaju da je ista osoba bila jedan od projektanata gromozornog projekta vlasti pravljenja spiska državnih neprijatelja na kojem su se nalazili svi koji su ukazivali na propuste vlasti, kritikovali ili iz bilo kojeg drugog razloga nisu bili podobni. 

"Režimi stvara, koristi i troši raznorazne sumnjive likove, ali je porazno što ne prezaju ni od toga da njihovim nedjelima pokušavaju uprljati i Republiku Srpsku i što preko njih godinama pustoše budžet", naglašavaju u saopštenju.

Karganović i slični su samo personifikacija loše vlasti, ali kao što dođe kraj djelovanju takvih osoba, uvijek dođe kraj lošoj vladavini, nenarodnom režimu i samoživim „liderima“, istakli su u PDP.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Rasulo

30.09.2020 13:06

Pravosuđe je potpuno demolirano a policija radi isključivo po nalogu iz vrha.Pa ovog prevaranta Karganovića sam vidio prijemožda nekih deset mjeseci u strogom centru Banja Luke.Kakva crna potjernica za njim!!?

ODGOVORITE
Name

Domacica Radojka

30.09.2020 13:53

Ako ima kakvih nepravilnosti treba ih prijaviti nasemu Dragi iz MUP-a RS!

ODGOVORITE
Name

Mirkan

30.09.2020 15:16

Nije problem u tome što je tužio RS,problem je što će tužba i da prođe i dobiće još love sa naše grbače.

ODGOVORITE
Name

N

30.09.2020 17:47

Pogledajte mu samo facu, lopov na kvadrat....

ODGOVORITE