Snežana pored srpskog ima još jedno državljanstvo!

Snežana Đurišić otkrila je da nije državljanin samo Srbije, a govorila je o detaljima iz privatnog života. Snežana se osvrnula i na izabranika.

Zabava 15.10.2020 | 21:43
Snežana pored srpskog ima još jedno državljanstvo!

Pevačica je otkrila da li joj je korona virus pokvario planove kada je reč o putovanjima u Ameriku.

"Nije, mogu tamo da idem, zato što sam ja državljanin Amerike", izjavila je Snežana Đurišić i rekla kako se više nikada neće udavati.

"Nema potrebe da se udajem. Smatram brak vezom dvoje ljudi, zvanično ili pred Bogom, što je meni merodavnije, zbog dece koja treba da se rađaju. Mi smo ljudi koji imaju dovoljno godina, imamo decu, život iza sebe koji je pun iskustva. U ovom ostatku svog života možemo da uživamo bez tog papirološkog dela. Ali ako se nešto dogodi, dogodiće se. O tome ne razmišljam", rekla je Snežana.

Snežana, koja je nekada živela u Čikagu, komentarisala je i taj period. Pevačica je istakla da se seća samo lepih stvari, a onda je spomenula i ćerku.

"Pamtim ga po lepom. Tada smo iškolovali decu. Moja ćerka se vratila, a zatim je opet otišla, da bi upisala drugi fakultet u Njujorku, i tamo se onda udala. Meni je drago što je ona srećna i što ima porodicu. To su divna deca i divan zet, i to je ono što je bitno. Lično, kao majci, nedostaje mi uvek. Ali, dobro. Sednem u avion i odem da ih vidim", kaže Snežana.

(Kurir.rs/24.sedam.rs Foto: Kurir)

 

Komentari / 0

Ostavite komentar