"Imponuje mi što i nakon ovog mandata imam podršku SDS"

Imponuje mi što me i poslije četiri godine mandata SDS i dalje podržava, kaže kandidat za načelnika opštine Šamac Đorđe Miličević

Republika Srpska 21.10.2020 | 16:12
"Imponuje mi što i nakon ovog mandata imam podršku SDS"

"Đurđe Miličević jeste kandididovan za načelnika opštine Šamac ispred PDP-a, ali on je naš kandidat, mi ga najiskrenije tako doživljavamo, podržavamo, i borićemo se za njegovu ponovnu pobjedu svim raspoloživim kapacitetima naše stranke" rekao je danas predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović u Šamcu, gdje je održana zajednička promocija kandidata za načelnika iz PDP-a i odborničke liste SDS-a.

"Zadovoljan sam okolnostima i rezultatima kojima smo dočekali predsjednika Srpske demokratske stranke Mirka Šarovića u Šamcu. Dočekali smo ga skupa sa kandidatom za načelnika Đorđem Miličevićem iz PDP-a koji je u protekle četiri godine radio dobro svoj posao" rekao je danas u Šamcu Blagoja Simić, predsjednik OO SDS Šamac, i naveo kako ovaj pozitivan primjer uspješne koaliciji SDS-PDP iz ovog grada može da se primijeni i na cijelu Republiku Srpsku.

"Podržavamo čovjeka koji je mlad, obrazovan, sposoban, i prije ovog mandata se dokazao na rukovodnim radnim mjestima, zatim na poziciji načelnika Šamca dao maksimalne rezultate i njegove reference protivkandidatu su nedostižne" rekao je Simić.

Simić: na odborničkoj listi SDS imamo čak 21 novo ime

Simić je dalje kazao da je Šamac na vrijeme prepoznao da dolazi nova generacija mladih političara, neopterećenih prošlošću, spremnih za ozbiljne reforme i da povedu i opštinu i Republiku Srpsku u pravcu povećanja životnog standarda, otvaranja novih radnim mjesta i zaustavljanja odlaska mladih.

Predstavljajući odborničku listi kandidata SDS za odbornike u SO Šamac Simić je iznio ohrabrujuće činjenice:  "Odbornička lista nam je izuzetno mlada, na njoj je čak 21 novo ime. Sve su to obrazovani, mladi ljudi, puni energije i dovoljno motivisani da se bore na izborima i da pobijede" i zaključio  "sve u svemu SDS u Šamcu ide na sigurnu pobjedu sa zajedničkim kandidatom za načelnika iz PDP-a Đorđem Miličevićem.

Miličević: Imponuje mi što me i poslije četiri godine mandata SDS i dalje podržava

"U protekle četiri godine zajedničkim trudom i radom napravili smo značajne pomake na području opštine Šamac. Naravno, nisu riješavani svi problemi, ima tu još mladih koji nam odlaze, ima još nezaposlenih, ali predano radimo na rješavanju  i tih problema" rekao je zajednički kandidat SDS-a i PDP-a koji se bori za još jedan mandat načelnika opštine Šamac.

On je naveo da se pojedini problemi lokalne zajednice poput odlaska mladih i zapošljavanja moraju rješavati u saradnji sa institucijama Republike Srpske. Izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom i budućom saradnjom sa SDS-om i naglasio da ova partija ne vodi politiku konfrontacije, nego saradnje i borbe za progres Šamca i Republike Srpske.

Pohvalio je listu SDS-a na kojoj se nalaze mladi ljudi i rekao da bi taj primjer trebalo da slijede i sve druge političke partije u Srpskoj.

 "Imponuje mi što me SDS podržavaju i poslije četiri godine mandata i saradnje, a poslije ovih izbora ta saradnja može biti samo još uspješnija i plodotvornija" rekao je na kraju izlaganja zajednički kandidat PDP-a i SDS-a za načelnika opštine Šamac Dorđe Miličević.

(BN) 

                                                                                 

                                                                                 

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Ana

21.10.2020 14:42

Pa vi ste sklepali s kolca i konopca i ovo malo svojih ,,kandidata" ,polako , ali sigurno odumire SDS zahvaljujući vama koji na sva usta podržavate kandidate koje su vam servirala druge stranke .

ODGOVORITE
Name

Re

21.10.2020 15:05

Ana, de se pozabavi svojom strankom. Ona je u kriminalu i rasulu. Drzavotvorna stranka nikad nece nestati na tvoju veliku zalost.

Name

Re Ana

21.10.2020 15:11

E jesi mi i ti u toku politickih procesa u RS i borbe protiv zajednickog neprijatelja. Kao da zivis u vrijeme Marka Kraljevica ili ti je Mile popio pamet

Name

Ana Re Re

21.10.2020 16:22

Ko je u rasulu , znaćemo poslije izbora , a do tada bez nervoze i smanjite doživljaje !

Name

Naprijed SDS

21.10.2020 15:22

Samo jak SDS nas moze spasiti a koliko vidim dace Bog da sve krene naprijed, kao u Crnoj Gori!

ODGOVORITE
Name

Re Ana

21.10.2020 19:14

Dodik je gotov nema vise pljačke došao je kraj crvenoj sekti vrijeme je

Name

Ana Re Re Ana

21.10.2020 19:44

Rekoh ja da smanjite nervozu , sačekajmo svi izbore ,samo opušteno , biće šta biti mora , žao mi je , ali džaba se nadate , po ko zna koji put gubite !!!!

Name

Janko

21.10.2020 15:24

Podrska SDS-u i Milicevicu

ODGOVORITE
Name

Profesor

21.10.2020 16:03

G.Milićević je moderan političar, tolerantan na kritiku, čak i samokritičan, politički vrlo vješt i što je najvažnije - ima dobru namjeru. Svakako najbolji posljeratni šamački načelnik.

ODGOVORITE
Name

tuba

21.10.2020 17:18

Đorđe Miličević i jeste SDS-ov kadar koji je izvršio odmazdu u NDP,da bi sada osnovao neki svoj pokret.Žalosno je samo što je znatno oslabio SDS u ovom gradu koji je nekad bio ubjedljivo najjači

ODGOVORITE
Name

Mirkan

21.10.2020 19:33

Pravi momak i rijetko dobar političar na BH sceni.

ODGOVORITE
Name

Срећно у Шамцу

22.10.2020 00:04

Имате јдну красну, младу и лепу мајку коју требате подржати. Мислим д је на броју 11.

ODGOVORITE