Trka za najboljeg svih vremena spala je na dva slova

Legendarni teniski trener Nikola Pilić dao je svoje mišljenje ko će biti najbolji teniser svih vremena.

Tenis 02.01.2021 | 16:09
Trka za najboljeg svih vremena spala je na dva slova

Ovi pitanje i debata o istom traje godinama unazad, a u zavisnosti od ukusa i kriterijuma svako ima svoje mišljenje

"Veoma je teško je zamisliti Federera kako osvaja još jedan ili dva Grend slema. Ne kažem da on to ne može, ali je veoma teško. On sada, ne brojeći Novaka i Rafu, naspram sebe ima jedan mladi talas sjajnih tenisera kao što su Aleksandar Zverev, Danil Medvedev i Dominik Tim, a već ima 39 godina. Po mom mišljenju, trka za najboljeg svih vremena je spala samo na dva imena", objasnio je Pilić

Pilić smatra da je Novak nepravedno zapostavljen u zapadnim medijima.

"Nije mi jasno zašto zapadni mediji toliko zanemaraju njegov niz provedenih nedelja na vrhu ATP liste. Ukoliko imate jednog igrača koji je proveo 300 i više nedelja na prvom mestu, to znači da je taj igrač dominantan i konstantan više od 10 godina. Zar to nije veliko dostignuće?", upitao se hrvatski stručnjak.

(Kurir)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

DraganMd

02.01.2021 15:19

Zato što zapadnjaci i Ameri ne podnose, ne vole BIIIIILO ŠTA ŠTO JE balkansko, "srpsko, srbijansko", nešto malo, iz nečeg malog, iako oni to ZNAJU, DA SE RADI O JAKO KVALITETNOM IGRAČU, puni su zamjerki prema ovim prostorima, kako izgleda, i gledaju balkan i sve ljude i zemlje poput male mišije rupe. Zato zakidaju i ne mogu preć preko toga da priznaju ko je teniser Novak Đoković. Tačka.

ODGOVORITE
Name

Nas

02.01.2021 15:34

Novak je najbolji teniser svjeta !

ODGOVORITE
Name

Simo

02.01.2021 15:41

Znamo svi daje novak naj bolji, ali zapadnjke muci Novak je sa Balkana i to ne moze proci tek Tako. Bila je i monika seles naj Bolja Pa staje dobila Noz u Lega, Dabi oni dosli na njeno mesto!!

ODGOVORITE