Pre 20 godina slučajno uslikala svog današanjeg muža!

Jedan bračni par iz Kine saznao je da su se nesvesno sreli (uslikalI) pre skoro 20 godina.

Zanimljivosti 05.01.2021 | 15:25
Pre 20 godina slučajno uslikala svog današanjeg muža!

Ovo neverovatno iskustvo ali i otkriće otkriveno je zahvaljujući staroj fotografiji skrivenoj u porodičnom albumu.

Ye i njegova supruga Ksue (Xue), upoznali su se i zaljubili 2011. godine u Čengduu danas imaju imaju ćerke bliznkinje ali su se njihovi putevi slučajno ukrstili u julu 2000. godine, kada su u isto vreme posetili Trg četvrtog maja u primorskom gradu Čingdao.

Kažu da je njihova veza bila "zapisana u zvezdama", nakon što je muž uočio sebe na jednoj njenoj fotografiji od pre 20 godina, kada se još nisu poznavali.

Ksue je sa majkom otišla na trg, koja je upravo operisana tri meseca ranije i želela je da poseti grad Kingdao da se opusti. Sudbina je odredila da je da tada mladi Ye, koji je takođe bio na trgu sa turističkom grupom, bio tamo samo zato što je njegova majka patila od upale slepog creva nakon što je rezervisala putovanje i zamolila ga da ode umesto nje, navodi Sina News.

Fotografija prikazuje mladu Ksue u beloj haljini, dok se u pozadini nalazi mladić koji će kasnije postati njen muž. Je kaže kako ga je odmah prepoznala na fotografiji, jer i on ima svoju koja je nastala istog dana, na istom mestu.



"Kad sam video fotografiju, bio sam iznenađen i prošli su me trnci po celom telu. To je bila moja poza za fotkanje – rekao je za "Sina News" i dodao da se i sam fotkao i objavio fotografiju u istoj pozi, samo iz drugog ugla, na društvenim mrežama.


"Čini se da je Ćingdao sigurno jedan od najposebnijih gradova za nas dvoje. Kada deca postanu starija, otići ćemo ponovo u Ćingdao i kao porodica će mo se ponovo fotografisati!"

Izvor: Zanimljivostidana.com

 

Komentari / 0

Ostavite komentar