Kopao tajni tunel do ljubavnice, uhvatio ga muž!

Oženjeni muškarac iz Meksika morao je imati jako dobro objašnjenje, kada ga je muž ljubavnice uhvatio u svojoj kući, kada je otkrio rupe u zemlji za koju se ispostavilo da je tajni tunel koji je vodio nazad do njegove kuće.

Zanimljivosti 12.01.2021 | 15:22
Kopao tajni tunel do ljubavnice, uhvatio ga muž!

Svima nam je poznato da je Meksiko poznat po mreži razno raznih tajnih podzemnih tunela poput narko kartela koji se koriste za prevoz svojih dragocenih, ali ilegalnih tereta, ali čini se da se tehnika ponekad koristi i za čuvanje romantičnih zabranjenih veza.

Antonio, po zanimanju zidar iz Vile del Prado 1, imao je vezu sa udatom ženom iz gradske četvrti Tijuana. Da bi bio siguran da ga niko nije video u poseti svojoj tajnoj ljubavnici Pameli, muškarac je počeo da radi na kopanju podzemnog tunela koji bi se protezao sve od njegove kuće do njegove ljubavnice.

Antonio je iskoristio svoje građevinsko iskustvo da bi iskopao čvrst, ali izdržljiv tunel koji je prelazio nekoliko ulica od njegove kuće do one njegove ljubavnice. Kada je to završeno, mogli su se sastati u tajnosti, svaki put kad je Pamelin suprug Jorge otišao na posao.

Međutim, jedina stvar koju nisu planirali je to da se Jorge jednom vratio ranije s posla ...

Jednog dana, dok su Antonio i Pamela bili u krevetu, suprug žene došao je kući pronašao ih u ljubavnom zanosu. Zidar je pokušao da se sakrije od besnog muža, uvukao se ispod kreveta i nestao u "ljubavnom tunelu“.

Na njegovu nesreću, Jorge ga je počeo tražiti kroz kuću, a kada je pogledao ispod bračnog kreveta, našao je ulaz u tunel.

Ljuti suprug sam se uvukao u tajni tunel i završio u Antonijevoj kući, gde ga je očajni zidar molio da ćuti, jer je njegova supruga bila u susednoj sobi i nije želeo da ona sazna za njegovu vanbračnu ekspediciju. To je uspelo da još više razbesni Jorgea, a dvojica muškaraca potukla su se pesnicama.

Videvši neobičnog muškarca kako tuče njenog muža u njegovom vlastitom domu, šokirana supruga pozvala je policiju, a Antonio nije imao drugog izbora nego da prizna svoju nevernost.


Vesti i fotografije "ljubavnog tunela“ procurile su na meksičkim društvenim mrežama prošle nedelje i brzo postale viralne. Priču su izveštavale nacionalne i međunarodne vesti, a Antonia su upoređivali kao El Čapa.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Prijedlog

12.01.2021 15:58

Koji ljubavni zanos!

ODGOVORITE
Name

I

12.01.2021 22:06

Opet pisete bajke za malu decu.

Name

Zidar

17.01.2021 19:55

Da je pravi zidar, sazidao bi malo ljubavno gnijezdo-vikendicu, u nekoj zabiti, gdje bi mogli da uživaju.

ODGOVORITE