Sanja i Vesna stavile tačku na prijateljstvo!

Voditeljke Vesna Dedić i Sanja Marinković su nakon 25 godina stavile tačku na prijateljstvo. Ove medijske navode za Nova.rs je potvrdila Vesna Dedić, koja ističe da njih dve nisu u prijateljskom odnosu već skoro godinu dana.

Zabava 13.01.2021 | 15:27
Sanja i Vesna stavile tačku na prijateljstvo!

“Da, tačno je. Više od godinu dana Sanja Marinković nije moj prijatelj. Za mene je i prijateljstvo, pa i bivše, uvek svetinja, te mi tako svih ovih godinu dana nije palo na pamet da ni bliskim prijateljima, ni detetu, a kamoli javnosti pričam o tome”, kaže autorka i voditeljka emisije “Balkanskom ulicom” za Nova.rs, pa dodaje:

“S obzirom na to da se desila ta strašna afera ‘kovid elita’, koja je dosta narušila moj kredibilitet, ali i kredibilitet moje emisije i televizije na kojoj radim, a sve u režiji moje već tada bivše prijateljice, ja sam prinuđena da saopštim javnosti da mi nismo duže od godinu dana prijateljice, i to je sve što ću ikada reći i privatno i javno”, izričita je bila Dedić.

Kako bismo čuli i drugu stranu, pozvali smo i voditeljku Sanju Marinković, ali se do objave ovog teksta ona nije oglašavala.

Podsetimo, nedavno je Sanja Marinković na Instagramu objavila fotografije sa žurke u jednom beogradskom lokalu, na kojoj je bila voditeljka Minja Miletić. Uz fotografije iz provoda Sanja Marinković je napisala “Malo žurke nije ubilo nikoga”, a ispod i natpis “Kovid elita”.

Nakon što su ove objave podigle veliku prašinu u javnosti, na meti kritika se našla i Vesna Dedić, uprkos činjenici da uopšte nije bila na objavljenim fotografijama. Istina, priznala je Vesna, ona je bila u istom lokalu, ali u različitom društvu, te da se s Minjom Miletić i Sanjom samo na kratko srela.

“Ja nisam na tim fotografijama, ali osećam krivicu u odnosu na prijatelje koji od juče imaju neprijatnosti. Tačno je da smo se zadržali nešto posle 20 časova. Sve ostale mere su ispoštovane. Ja nisam imala koronu, jako se plašim i poštujem sve mere. Razumem i reakcije ljudi na Tviteru. Ali, mora da se kaže i da postoje botovi sa Tvitera koji su Inkvizicija 21.veka – oni optužuju, isleđuju, sude i kažnjavaju ljude. Osećam se od juče kao uhapšeni narkobos pa mediji pokazuju gledaocima fotografije njegovih jataka”, izjavila je tada Vesna Dedić za naš portal.

Sanja Marinković i Vesna Dedić su, pored prijateljskog odnosa, razvile i zajednički biznis, pa su pored škole novinarstva koju su držale, imale i nekoliko projekata koje su radile zajedno.

(Nova.rs Foto: printscreen)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Crni

13.01.2021 16:12

Udaj se sanja za mene

ODGOVORITE
Name

Direkt

13.01.2021 16:46

Tu sam, ako treba pomiritelj-posrednik i tako to. :)))

ODGOVORITE
Name

...

13.01.2021 17:15

Jesi bila ili nisi, a ljuta si... Glupost je to da se ljutimo na nekoga kada objavi, a d..e ne smirujemo.

ODGOVORITE