Održan pomen Džeju Ramadanovskom!

Na beogradskom Novom groblju danas je održan četrdesetodnevni pomen legendarnom pevaču Džeju Ramadanovskom, koji je preminuo 6. decembra.

Magazin 14.01.2021 | 20:02
Održan pomen Džeju Ramadanovskom!

U Aleji zaslužnih građana, na Džejevom grobu danas su se okupili njegovi najmiliji - ćerke Marija i Ana, joj je došla u pratnji svog supruga, pevača Adila Maksutovića, bivša supruga Nada, kao i Andrijana, žena sa kojom je pevač živeo poslednjih godina. Pomenu legendarnom pevaču prisustvovao je i njegov blizak prijatelj i kum Zoran Jagodić Rule, kao i pevač Stevan Anđelković.

Nakon što su se porodica i prijatelji okupili, na groblju je obavljen i obred muslimanske veroispovesti.

Legendarni pevač Džej Ramadanovski, je preminuo 6. decembra u 56. godini u svom stanu na Dorćolu. Njega je izdalo srce, kako su pokazali rezultati obdukcije.

Pevač Džej Ramadanovski sahanjen je na Novog groblju u Aleji zaslužnih građana prema muslimanskim običajima. Pevača su na večni počinak ispratile violine koje su pevale njegovu pesmu "Nedelja".

Ekipa Alo.rs posetila je grob pevačke legende i tamo zatekla prizore koji su nam naterali suze na oči. Naime na grobu Ramadanovskog ljudi koji su dolazili ostavljali su cveće, sveće, a ono što je posebno privuklo pažnju i rastužilo su cigarete koje je pevač najviše voleo i poznato je da je bio strastveni pušač.

Izvor: Kurir/Alo.rs Foto: ATA images

Komentari / 0

Ostavite komentar