Kompanija "Rajaner" obustavila letove iz BiH i Crne Gore

Kompanija "Rajaner" privremeno je obustavila sve svoje letove sa aerodroma u bivšoj Jugoslaviji, a posljednji su ukinuti i preostali letovi iz BiH i Crne Gore.

Region 14.01.2021 | 22:02
Kompanija "Rajaner" obustavila letove iz BiH i Crne Gore

Ova povoljna avio-kompanija je zbog pandemije već imala smanjen red vožnje za region, a letove je ostvarivala samo sa aerodroma iz Banjaluke i Podgorice.

Sada su obustavljeni i letovi iz Geteborga za Banjaluku, kao i iz Londona i Brisela do glavnog grada Crne Gore.

Uprkos trenutnoj suspenziji niza ruta "Rajaner" i dalje planira u budućnosti da lansira nove letove za BiH i Hrvatsku, prenosi Klix.

Ova avio-kompanija namjerava da 29. marta otvori letove iz Beča za Banjaluku i Pulu, a slijede letovi iz Napulja za Zadar.

Iz kompanije navode da očekuju da će skora vakcinacija doprinijeti popuštanju mjera i povećavanju obima posla.

(Srna)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Fenix

15.01.2021 01:32

Letio medvjed avionom i ogladnio.Kaže pojest ću pilota oni mu kažu pa ko ce upravljat avionom.Odustane medo i kaže pojest ću kopilota,kažu mu a ko će upravljat avionom ako pilotu pozli.Odustane medo opet.Kažu mu oni pojedi stjuardesu.Ode medo do stjuardese i vrati se sjede na mjesto.Što nisi pojeo stjuardesu pitaju ga piloti?Medo ih poprjeko pogleda i kaže.E pa nisam lud,da poslje mene j...ete kad nebude stjuardese. Vic .

ODGOVORITE
Name

Хоће

15.01.2021 06:09

Као и Руси са рафинеријом, субвенције чине чуда.

ODGOVORITE
Name

Ha ha

15.01.2021 08:42

U bosni nema ko autom da se vozi kamoli avionom

ODGOVORITE
Name

grča crnka

15.01.2021 08:46

Je li situacija u Trebinju stabilna ✈️ pitam za druga

ODGOVORITE
Name

Uskoro

15.01.2021 10:33

Sinko izlaze ovce da pasu travu po pisti...

Name

leotar

15.01.2021 12:56

Nasi kapaciteti su puni i razmatramo nadogradju jos jedne uzletno-poletne piste + jedan hotel za smjestaj osoblja(piloti i stjuardese). Komunikacije od grada do aerodroma funkcionisu besprijekorno , autobusi idu sa autobuske stanice redovno kao i metro linija iz starog grada do aerodroma . Jedino imamo problem sa komunikacijom grad -prekomorska luka , ali gradski oci rade na skorom rijesenju problema !