Policajci prekinuli proslavu pa napadnuti

Dvojica muškaraca R. N. i R. D. iz mjesta Novo selo kod Kruševca, privedeni su nakon napada na policijske službenike.

Srbija 15.01.2021 | 21:00
Policajci prekinuli proslavu pa napadnuti

Oni su u četvrtak oko 00.20 časova prilikom intervencije policije zbog narušenog javnog reda i mira prilikom proslave Srpske nove godine, u dvorištu kuće rukama zadali više udaraca u predjelu glave i tijela policijskim službenicima

Policija je reagovala po prijavi osobe koja se žalila da se iz kuće osumnjičenih D.R. i N.R. čuje glasana muzika i da pucaju iz pištolja. Kako su naveli iz policije u pitanju je bila proslava Srpske nove godine.

Policija je po izlasku na lice mjesta u kući, suprotno propisanim epidemiološkim mjerama, zatekla 12 osoba, od kojih su četvorica muzičari koji su svirali, i upozorila prisutne na remećenje javnog reda i mira. Tom prilikom, osumnjičeni D.R. i N.R. napali su dvojicu policijskih službenika i nanijeli im lake tjelesne povrede.

Policija je protiv te dvojice osumnjičenih, kojima je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu nadležnog tužioca, podnijela krivične prijave zbog postojanje osnova sumnje da su počinili krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

(Blic)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Mrki

16.01.2021 07:38

Ovi krše odredbe, jasno. A imaju li policajci pravo ući u privatni posjed bez naloga ? Da li su ga imali i gdje je bio dežurni sudija? Slavio i on negdje ?!

ODGOVORITE
Name

Doboj

17.01.2021 01:11

Naravno da nisu imali pravo uci na privatni posjed na osnovu izmisljenih mjera koje je donio izmisljeni krizni stab koga je naimenovala protivustavno izabrana Vlada, nastala nakon laznih i protivustanih izbora.

Name

treba

16.01.2021 17:12

e nek su, momci fino uzivaju vesele se (nadam se da je bio plasljivac iz kojeg su pucali), i sad policija dolazi 20 minuta posle ponoci da ih sprecava u tome. Ajde da je to bilo u 4-5 ujutru, ali odmah posle nove godine kad su svi slavili, to stvarno nema smisla. Glume neku silu iza znacke, nek su dobili po picki

ODGOVORITE
Name

Majku vam jebem!

17.01.2021 13:28

Migranti su za vas mila majka sve vam j3bem!

ODGOVORITE