Izvinjenje Zlatanu Ibrahimoviću iz Crvene Zvezde

- Fudbalski klub "Crvena zvezda" iz Beograda uputila je izvinjenje fudbaleru italijanskog "Milana" zbog rasističkih uvreda koji su mu upućeni tokom jučeranje utakmice Lige Evrope u Beogradu.

Fudbal 19.02.2021 | 20:32
Izvinjenje Zlatanu Ibrahimoviću iz Crvene Zvezde

Beogradski mediji navode da je Ibrahimoviću uvrede uputila osoba iz lože na stadionu "Crvene zvezde" a na pojedinim medijima objavljeni su i snimci incidenta.

"`Crvena zvezda` osuđuje zlonamerne uvrede upućene Zlatanu Ibrahimoviću tokom utakmice sa Milanom. Кlub čini sve što može da organizuje utakmice na visokom nivou i nećemo dozvoliti primitivcima da nanesu štetu srpskom gostoprimstvu", navodi se u saopštenju srpskog šampiona.

U saopštenju se ističe da će klub sarađivati sa vlastima na identifikaciji izgrednika i da će insistirati da bude kažnjen.

U saopštenju se dodaje da "Crvena zvezda" upućuje iskreno izvinjenje Zlatanu Ibrahimoviću i napominje da neće tolerisati slične ispade u budućnosti.

Prva utakmica eliminacione faze Lige Evrope okončana je neriješenim rezultatom 2:2.

Na stadionu nije bilo navijača zbog restriktivnih mjera usljed pandemije i Ibrahimović je bio na zapadnoj strani stadiona uz ostale rezervne igrače i osoblje Milana.

(Srna) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

oo7

21.02.2021 12:08

Uvek je bilo kretena,koji svoje frustacije leće na poznatim.

ODGOVORITE