POKLON 30 KM + Meridian najveće kvote na planeti

POKLON 30 KM + Meridian najveće kvote na planeti: Leverkusen 2.20, Milan 2.35, Tottenham 2.55!

Fudbal 21.03.2021 | 11:37
POKLON 30 KM + Meridian najveće kvote na planeti

Meridian nudi najveće kvote na planeti za Bundesligu, Seria A i Premier League! 

Najveće kvote na planeti sa poklonom od 30 KM! Da li je to realno? Naravno da jeste, ali samo u Meridianu.

Meridian, jedini u Bosni i Hercegovini ovaj vikend svim igračima koji naprave meridianbet nalog, poklanja 30 KM ZA BESPLATNU SPORTSKU PROGNOZU. I, naravno da to nije sve. Ne dozvolite nikad više da vam poluvrijeme bude „smaranje“! Iskoristi 300 BESPLATNIH SPINOVA na Meridian Online Kazinu. Ali, ipak idemo malo proučiti statistiku...

Bundesliga u terminu od 15.30h, nudi nam „kešovit“ derbi: Hertha – B. Leverkusen. Domaćin je trenutno na 16. mjestu, sa samo jednim bodom, te najizglednije je da će u doigravanje za opstanak u eliti. „Farmaceuti“ na šeste pozicije, kasne samo 4 boda za mjestima koja vode direktno u Ligu šampiona. Prethodu tekmu u gostima dobili su B.Monchengladbach, tako da ova tekma protiv Herthe, trebala bi se na pola računati kao upisana. Prilika je fenomenalna da se iskoristi Meridian – najveća kvota na planeti – LEVERKUSEN – 2.20!

Pored ove tekme u Bundesligi pratimo:

  • Hoffenheim – Mainz
  • Freiburg – Augsburg

Premier League danas sa dvije tekme: West Ham – Arsenal i Aston Villa – Tottenham. Šansa za ove dvije tekme jednostavno se ne propušta. Ovo su praktično već upisane DVOJKE na tiketu! Ekipa Žoze Murinja, neophodno treba bodova, ukoliko planira da naredne sezone zaigra evropska takmičenja. U prethodnih 6 tekmi dobili su 5, ali najbitnija stvar je da Kejn i Bejl „trpaju“ na svakoj tekmi.

Koliko golova danas mogu dati za najveću kvotu na planeti: Tottenham – 2.55?

Nezaobilazna liga na tiketu nedjeljom, naravno da je Seria A. Derbi tekme „vrište“ na sve strane, a najinteresantniji okršaji su Roma – Napoli i Fiorentina – Milan. Crveno – crna ekipa, predvođena megastarom Zlatanom Ibrahimovićem, trenutno je na drugoj poziciji prvenstva. Gradski rival bježi čak 9 bodova, tako da oni nemaju više opcije za kiks. Apsolutno svaka tekma mora biti pobjeda i upis 3 boda. Zato je realno danas iskoristiti priliku kakvu pruža samo Meridian – Da se kladite na Milan po najvećoj kvoti na planeti:  2.35!

Pored ovih tekmi, danas tipujemo na:

Danas je dan kad se zarađuje keš, jer igra se praktično BESPLATNO. Samo u Meridianu iskoristi 20% BONUSA NA UPLATE BANKOVINIM KARTICAMA! (visa, maestro, mastercard )

Meridian – kuća najvećih bonusa na planeti!

*kvote su podložne promjenama

(BN)