Lečić pobegao iz Beograda, mir našao u svojoj vikendici!

Branislav Lečić je , kako prenose domaći mediji navodno odlučio da pobegne od gungule koja ga prati nakon optužbe glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao.

Magazin 05.04.2021 | 21:50
Lečić pobegao iz Beograda, mir našao u svojoj vikendici!

On je odlučio da se navodno skloni od medija, jer nije više mogao da izdrži pritisak javnosti, pa je otišao u svoju vikendicu u Ritopeku.

- Leki se izvrnuo život naopačke. Ostao je bez važne uloge u predstavi "Kada su cvetale tikve" koju je igrao u Beogradskom dramskom pozorištu, a i još neki angažmani su mu otkazani, veliki broj kolega je stao uz Danijelu, a čak i neki koji to nisu uradili javno su prestali da mu se javljaju - priča izvor.

Branislav navodno nije čak bio ni na rođendanu svog sina Lava.

- Dečak nekoliko dana nije išao u školu da bi izbegao potencijalne neprijatnosti. On je napunio 10 godina, ali je veliko slavlje izostalo zbog pandemije. Nina mu je napravila mini-žurku u stanu na Karaburmi, međutim, Leka se nije pojavio. Razgovarali su i odlučili da je tako najbolje. - priča izvor koji dodaje da je Radulovićeva svim srcem uz svog bivšeg muža.

- Nina i njeni roditelji veruju u nevinost. Ona mu je rekla da će svedočiti na suđenju ukoliko do njega uopšte i dođe - priča izvor.

Podsetimo, Ritopek je proteklih mesec dana postao poznat celom regionu, posle otkrivanja kuće strave u kojoj su članovi grupe Veljka Belivuka surovo mučili i ubijali svoje protivnike!

(Kurir.rs foto: printscreen)

Komentari / 0

Ostavite komentar