Estrada se oprašta od Tozovca, očajni zbog smrti pevača!

Narodni pevač Predrag Živković Tozovac preminuo je danas, 6. aprila u 85. godini, a kolege i prijatelji se uveliko opraštaju od muzičke legende.

Magazin 06.04.2021 | 16:34
Estrada se oprašta od Tozovca, očajni zbog smrti pevača!

Pevačica Snežana Đurišić za Kurir je istakla koliko je tužna zbog gubitka  kolege. 

"Sa velikom tugom sam primila vest da nas je napustio nas Tozovac. Šarmer, boem, dobar čovek,a  pre svega divan kolega i pevač. To je bio naš Toza koji ce sigurna sam kroz muziku i pesme koje je ostavio, živeti večno. Večna mu slava", rekla nam je ona. 

Pevač Željko Joksimović oglasio se na svom Instgramu gde je napisao sledeće:

"Otišao je naš najveći autor, izvođač tradicionalne muzike, i moj Veliki Prijatelj, Predrag Żivković-Tozovac. Hvala, za sve dragi Tozo. Počivaj u miru."

Fotografiju Tozovca objavio je i pevač Nikola Rokvić uz koju je napisao:

"Otišao je jedan od najvećih pevača, kompozitora i umetnika narodne muzike svih vremena! Imao sam čast da mnoga jutra uz divne pesme, razgovore i velike savete dočekam uz ovog velikana! Hvala za sve čika Tozo, trag koji ste ostavili je neizbrisiv! Iako je došlo proleće, čini mi se da jesenje lišće pada na sve strane u našem sokaku odlaskom ovakvih velikana ! Saučešće porodici!"

Aleksandra Prijović podelila je crno belu fotografiju pevača, a uz to je napisala: "Počivajte u miru". 

Ana Bekuta se oprostila od kolege i istakla koliko je slomljena zbog smrti pevača:

"Sve je punija nebeska kafana, a naše će kafane, samo zato što je Predrag Tozovac upravo otišao, prazne ostati zauvek. Ne želim da patetišem i naglašavam kakav je čovek bio, takve reči na kraju dobiju svi. Otišao je Tozovac i danas nije izašlo sunce. Neka ti je večna slava, a naše će sunce zauvek biti barem stepen hladnije, a ovaj okrutni svet barem hiljadu stepeni prazniji", poručila je pevačica. 

(kurir.rs Foto: printscreen)

Komentari / 0

Ostavite komentar