Zaboravljeni nož mu stvarao bolove u grudima!

Filipinac Kent Rajan Tomao je imao "hladne" bolove u grudima gotovo uvek tokom hladnog vremena.Ali pre par dana je saznao istinu zbog čega je to tako.On je u svojim grudma imao sečivo zaboravljenog noža (nož) dugačko 10 centimetara ovo je otkriveno nakon rutinskog snimanja pluća.

Zanimljivosti 07.04.2021 | 16:38
Zaboravljeni nož mu stvarao bolove u grudima!

Dvadesetpetogodišnji Kent Rajan Tomao bio je više nego pomalo zbunjen kada su mu lekari rekli da mu je u grudima zaglavio "predmet nalik nožu", vrlo blizu jednog od njegovih plućih krila.!

 


Rajan je morao biti podvrgnut rendgenskom pregledu neophodnom za prijavu za rudarski posao u Agusan del Sur-u, i nikada nije zamišljao da s njim nešto nije u redu. Rekao je lekarima u gradu Kidapavan, da je ponekad imao neobične bolove u grudima u neobično hladnim danima, ali nije previše razmišljao o njima. Ali nikada nije ni pomislio da se u njegovim grudima nalazi sečivo noža to jest nož!

"Uvek sam se pitao zašto osećam bolove u grudima kada je hladno vreme. Ali nisam imao pojma da mi je nož u grudima ”, rekao je Tomao lokalnoj radio stanici.

Upitan da li ima pojma kako je oštrica završila u njegovim grudima, Kent je rekao lekarima da je bio žrtva uboda nožem pre više od godinu dana. Navodno se vozio motorom jednog dana, juna 2020.godine, kada ga je banda mladih napala i izbola nožem.


Nije se mnogo sećao o incidentu, osim da je bio skoro beživotan kada je doveden u bolnicu, gde su lekari uspeli da ga spasu i "zakrpe" ga te ga otpuste iz bolnice

Kent je oduvek pretpostavljao da su lekari obavili sve neophodne testove pre nego što su ga pustili i sigurno nikada nije pretpostavljao da su mu ostavili oštricu noža u grudima. Nikada nije imao razloga, jer je bolove u grudima doživljavao samo tokom hladnog vremena.

Uprkos šokantnom otkriću, 25-godišnjak je rekao da ne planira da tuži lekara koji ga je lečio nakon što je prošle godine izboden nožem, u stvari, čak je odbio da ih imenuje, kako mu ne bi pravio probleme.

Sve što sada želi je da ukloni sečivo kako bi mogao da se prijavi za taj rudarski posao.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar