Brena opet na meti Tvitereša zbog izgleda lica!

Lepa Brena pre nekoliko dana bila je tema rasprave na društvenim mrežama jer se na snimanju jedne emisije na RTS pojavila sa vidnim borama na licu i lošom šminkom, a takva je došla i na predstavu "Lepa Brena project" preksinoć u društvu Aleksandre Prijović i Mirjane Antonović. I ponovo je tviter zajednica bila prepuna negativnih komentara.

Zabava 10.04.2021 | 15:24
Brena opet na meti Tvitereša zbog izgleda lica!

Da li zbog lošeg osvetljenja, ili je Breni lice preko noći ostarilo, ali pevačica zaista jeste pokazala da ima dosta bora i da se to više ne može sakriti ni jakom šminkom. Njena fotografija brzo je preplavila društvene mreže i izazvala salvu komentara.

- Šta je sa ovom ženom? Odakle ove bore, izgleda kao da ima 80 godina. Grozno. Toliko para, a nigde ukusa. Ženo, uloži u tretmane - glasio je jedan od njih.

Bilo je i onih koji ništa loše ne vide u tome što Brena ima bore, jer je to odraz života i godina koje ona ima. Poznato je da pevačica redovno posećuje estetskog hirurga i da je već uradila fejslifting, pa je nekoliko godina imala savršeno zategnutu kožu. Izgleda da je efekat tog tretmana popustio, a Brena ili nije mogla zbog pandemije da ode na novu intervenciju, ili zbog silnih putovanja po svetu nije stigla da poseti hirurga.  

 

(Kurir.rs Foto: Ana Paunković) 

 

 

 

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ja sam opet

11.04.2021 14:23

Vrijeme donosi svoje i Bogu hvala niko nije postedjen.

ODGOVORITE