Političar zaboravio da isključi kameru, kolege ga vidjele potpuno golog!

Poslanik liberala Vilijam Ejmos (46), koji predstavlja dijelove Kvebeka, primijećen je potpuno nag tokom sastanka poslanika Donjeg doma.

Zanimljivosti 15.04.2021 | 15:15
Političar zaboravio da isključi kameru, kolege ga vidjele potpuno golog!

Video uživo sastanka je javno emitovan, ali Ejmos u njemu nije govorio, prenosi CTV Njuz. Međutim, on je zaboravio da isključi kameru kad je krenuo da se presvlači.

Nije jasno ko je poslao skrinšot sa Zuma novinarima. Ejmos, koji je oženjen sa dvoje djece, od tada se izvinio zbog "nesrećne greške".

"Moj video je ostao slučajno uključen dok sam se presvlačio u radnu odjeću nakon džoginga. Iskreno se izvinjavam svojim kolegama u Donjem domu zbog ove nenamjerne distrakcije. Očigledno je da je to bila iskrena greška i neće se ponoviti", rekao je on.

Njegova pojava na Zumu izazvala je brojne šale i među poslanicima. Poslanica Klod Debelfej rekla je da bi incident mogao da bude i tačka dnevnog reda.

"Možda će biti potrebno podsjetiti članove, posebno muške, da su kravata i jakna obavezni, ali i košulja, bokserice ili pantalone", rekla je ona na francuskom. Prokomentarisala je i Ejmosov fizički izgled.

"Vidjeli smo da je član u odličnoj fizičkoj formi, ali mislim da članove treba podsjetiti da budu oprezni i dobro kontrolišu kameru", rekla je, prenosi Blic.

(blic.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar