Širiće se podrška gradonačelniku u skupštini grada

“U narednom periodu nastavljamo racionalizaciju poslovanja javnih komunalnih preduzeća s ciljem uštede novca i poboljšanja poslovanja tih preduzeća”, rekao je gradonačelnik Bijeljina Ljubiša Petrović nakon sastanka predstavnika gradskih odbora SDS-a, PDP-a i DNS-a u Bijeljini.

Republika Srpska 18.05.2021 | 22:52
Širiće se podrška gradonačelniku u skupštini grada

Petrović je još jednog istakao privrženost strogom poštovanju zakonskih procedura, između ostalog i na sjednicama Skupštine grada. To očekuje, kaže, od SNSD-ove skupštinske većine.

"Problemi nastaju onog trenutka kada se prekrše zakonske procedure i moramo da trošimo dodatnu energiju. Istrajaćemo pred nadležnim institucijama da se i djelovanje Skupštine grada Bijeljina i Gradske uprave uvijek kreće u okviru zakonskih procedura", izjavio je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

Tomica Stojanović predsjednik Gradskog odbora SDS-a u Bijeljini istakao je da se moraju slušati želje građana Bijeljine, a ne šta zvanična Banjaluka želi.

"Nadamo se podršci, eventualno ako zatreba u Gradskoj skupštini da će ova trojka imati i od svih ostalih koji malo drugačije misle, odnosno ne misle glavom zvanične Banjaluke nego da poslušaju razum građana Bijeljine. Mi moramo slušati šta građani Bijeljine žele, a ne šta Banjaluka želi u Bijeljini. To je ključna poruka. Do sada se tako dešavalo u zadnjih godinu dana. Nama treba da mislimo o svojoj budućnosti,a  ne da drugi razmišlaju o nama", kazao je Stojanović.

"Očekujem u narednih par mjeseci, a moždai par dana krenemo u razgovore sa drugim političkim partijama koje će sigurno dati podršku i gradonačelniku i ja očekujem da možda u drugoj polovini ove godine dođe do prekompozicije skupštinske većine u gradu.

Ne bih govorio s kim smo započeli razgovore ali za medije mogu da kažem da na sledećem sastanku u narednih mjesec dana da će se još jedan politički subjekat pridružiti ovoj koalciji od ova tri, što će biti dokaz da će se narednih dana i mjeseci sve više političkih partija okupljati oko gradonačelnika i ovih poliitičkih partija", naglasio je predsjednik Gradskog odbora PDP-a u Bijeljini Slaviša Marković.

(BN)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Space Lord

19.05.2021 04:39

Samo opleti. U Banjaluci više njihovi kerovi ne smiju prošetati gradom. Samo se autima vozaju. Znaju i oni da narod vidi koji su nivo zločina napravili. S druge strane Vukan, Borenović, Crnadak, Draško, Jelena i drugi se mogu vidjeti kako slobodno šetaju, kreću se među ljudima i slično. Samo tvrdo. I njihovi botovi ih polako napuštaju. Opada podrška žestoko. Džabe Đajić siluje po UKC da se učlane ljudi. Čudo mi je da je Miško onako prolupao. To je bio dobar momak, a eno sad ljiga maksimalna. Možda je ucjenjen.

ODGOVORITE
Name

Re

19.05.2021 08:28

Koji Miško?

Name

Re

19.05.2021 10:48

Tako se i papak mitric sakriva.

Name

Doboj

19.05.2021 05:43

Samo udri Ljubiša!!!

ODGOVORITE
Name

Boban

19.05.2021 06:37

Naravno da ce se siriti, sta je umislio Milovanovic da mi ostali odbornici nemamo svoje glave, ne znamo misliti svojom glavim, a ne njegovom i instrukcijama iz BL, mnogo nezadovoljnih odbornika je u koaliciji, uskoro ce vrijeme sve pokazati.

ODGOVORITE
Name

Vili

19.05.2021 07:15

Kada vidim ovog lopova Tomicu,smuci mi se zivot.Markovic nije daleko od njega.Petrovic i mladi Stanisic su posteni,a ostali sve lopov do lopova.

ODGOVORITE
Name

Politički subjekt

19.05.2021 08:44

Hahhah što me nasmija Srki i 20 ljudi

ODGOVORITE
Name

Ovo su promjene?

19.05.2021 17:56

Jesu li ovo promjene, dovuci lopove u svoje redove, umjesto da se ociste ostatke micin lopova, vi dovlacite jos... Razocarali ste me!

ODGOVORITE