Princ Hari uhvaćen u laži?!

Princ Hari je voditeljki Opri Vinfri rekao kako ga je porodica finansijski "odsekla" početkom prošle godine, ali godišnji izveštaj kraljevske porodice pokazuje drugačije.

Zabava 24.06.2021 | 20:31
Princ Hari uhvaćen u laži?!

Princ Čarls je nastavio da finansira svoga sina, princa Harija i nakon što su on i Megan Markl odstupili sa svih kraljevskih dužnosti. Iako je Hari u intervjuu sa Oprom u martu ove godine rekao kako ga je porodica potpuno finansijski "odsekla", nove tvrdnje govore upravo suprotno.

Finansijski podaci kraljevske porodice pokazuju kako je princ Čarls finansirao Harija i Megan sa računa kuće Clarence namenjenog izdržavanju Čarlsovih sinova i njihovih porodica. Hari je sa druge strane rekao Opri kako je finansijsku podršku porodice prestao da dobija početkom prošle godine. Otišao je toliko daleko da je istakao kako su se on i Megan nastavili finansirati sa računa koji mu je majka Dajana ostavila u nasledstvo.

Detalji finansiranja su izašli u javnost zbog godišnjih finansijskih izveštaja koje kuća Clarence i palata Bakingem redovno dostavljaju javnosti. Po tim izveštajima, prinčevi Hari i Vilijam su podelili 4.500.000 funti.

Dorija Regland, princ Hari, Megan Markl
foto: Profimedia

Nedavno je objavljeno kako princ Hari i Megan Markl pokušavaju da održe dobre odnose sa kraljicom Elizabetom, ali nimalo ne žale što su detalje života u kraljevskoj palati ispričali u intervjuu sa Oprom.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa žele da zadržate mir unutar kraljevske porodice, a informacije o svemu dolaze nakon što je kraljica Elizabeta navodno rekla kako ne namerava više da ignoriše neistine koje kruže o kraljevskoj porodici.

Hari i Meghn žele da izbegnu da ih kraljica degradira, a najgori mogući scenario bi im bio da izgube svoje titule.

Megan Markl, princ Hari
foto: Profimedia

(Kurir.rs/Daily Mail)

Komentari / 0

Ostavite komentar