Protivnik srpskog naroda je Dodikova inteligencija!

Nakon još jednog mini intervjua za televiziju “Pink”, u emisiji ciljano napravljenoj kako bi se pokušalo osnažiti nekoliko već temeljno razbijenih neistina, lako je zaključiti kako je Dodikova inteligencija najveći protivnik srpskog naroda, saopštili su iz Demokratske Crne Gore u reagovanju na poslednje izjave Milorada Dodika, koji tvrdi da je Dritan Abazović prikriveni nacionalista, dok smatra da je Aleksa Bečić loš prema Srbima.

Region 25.06.2021 | 07:27
Protivnik srpskog naroda je Dodikova inteligencija!

- Naime, dotični gospodin je, sve su prilike, toliko mudar čovjek da je uspio i sebe da ubijedi da nikad nije kazao da se u Srebrenici desio genocid. Šteta po njega, jer uprkos očitoj želji, ne živimo u petnaestom već dvadeset prvom vijeku pa imamo nešto što se zove internet, a na internetu servis znan kao YouTube, koji je opasan svjedok za sve koji pate od nedostatka doslednosti.

A taj nam video servis putem lika i glasa istog Milorada Dodika kaže sledeće: “Dakle, ja znam savršeno dobro šta je bilo. Bio je genocid u Srebrenici. To je presudio sud u Hagu I to je nesporna pravna činjenica!”. Savršeno dobro zna, kaže Milorad- ističu iz Demokratske Crne Gore.

Kako su kazali, to nije jedina istina koju bi Dodik danas zamijenio “patriotskim” lažima.

-Toliko je "elokventan" da je narod ubijedio da nikad nije učestvovao u izbornim kampanjama DPS-a, da nikad nije podržao Mila Đukanovica, te da nikad nije učestvovao u kampanjama protiv srpskog naroda u Crnoj Gori. Vidimo dakle da Mile ni u ciljanoj amneziji nije baš inovativan.

Takve želje za falsifikovanjem prošlosti u cilju abolicije političke sadašnjosti veliki Džordž Orvel je postavio kao jedan od ključnih segmenata legendarnog romana “1984”. Ali Dodiku očito osim inovacije i umijeća fali i talenta da bi se proslavio na tom polju. Od svega ispade da dobri “patriota” Mile ima samo želju da laze, i ništa više-, ocjenjuju Demokrate.

Aleksa Bečić je, smatraju oni, problem samo za lukrativne Srbe, poput Dodika, koji svoje srpstvo mjere u sefovima punim novca.

-Za one “obične" Crnogorce i Srbe, one ljude koji decenijama biju egzistencijalne bitke i kojima je više preko glave lažnih patriota, koji su lukrativnim patriotima koji politiku baziraju na emotivnim prevarama svog naroda tako nebitni, Aleksa Bečić je danas heroj. A heroj je jer u temelju njegove politike stoje istina i otpor prema podanicima, hrabrost da se ne kalkuliše i najvažnije od svega, istinska dobra namjera-, poručuju Demokrate.

Oni su za kraj poručili da sve navedeno "fantastično dobro znaju lukrativci i pripejd i postpejd patrioti, zato im je Aleksa najveći problem."

(Agencije)

Komentari / 18

Ostavite komentar
Name

Хехе

25.06.2021 05:56

Додик је после ове чувене изјаве дошао на власт, а овај ваш демократа Бечић ће отићи у заборав. У томе се мимоилазе. Је ли 1000 пута морам рећи да од политичара нема већег смрада па био он на Западу или Истоку.

ODGOVORITE
Name

Re hehehehw

25.06.2021 06:59

Neka je tvoj Dodik dobar!!!Odoste crveni!!

Name

Istina

25.06.2021 07:16

Istina neće posustati pred lažima, bez obzira koliko se laž agresivno pokušava nametati i širiti u javnom prostoru.

Name

r.Hehe

25.06.2021 09:00

Nesto ti se laki strasno naduvao,jos kad dodje svabo Schmidt eksplodirace jer sa svabom dolazi i pravna drzava ipravda.

Name

Uhh

25.06.2021 11:07

Jel to onaj sto poklanja ukradenu ikonu?

Name

Gugugaga

25.06.2021 12:16

Svi smo mi u rukama SNSD-inteligence service (SNSDIS)

Name

ŽIKA Ž

02.07.2021 10:07

Laž se mora braniti a istina poštovati!

Name

sasa

25.06.2021 06:46

Dragi moji ljudi, ko jos moze slusati lazi ovog imbecilnog patoloskog mesara Srpskog naroda, ja bih ga predlozio za Nobela!

ODGOVORITE
Name

Petar

25.06.2021 07:09

Ja bih Dodika najradije iselio u Crnu Goru jer vjerujem da bi se sa Crnogorcima savršeno dobro uklopio.

ODGOVORITE
Name

Monik

25.06.2021 07:59

Kratko i jasno.

ODGOVORITE
Name

!!!

25.06.2021 12:04

Sve što je u Dodiku pravoslavnog je dobio preko babe Crnogorke koja je bila udata za Starojugoslivenskog žandarma koga su sunarodnici zapadnohercegovci protjerali u Posavinu. On se prezivao "Dodig". Ovo nije nikakvo brojanje krvnih zrnaca, ali svakako je nešto što treba razjasniti.

Name

Живко Ј.

25.06.2021 08:02

Овај велики Баја нема тренутно ни 23% подршке у РС и мора да поправља рејтинг. Сазнао је податке и сада ће да удара још жешће националне теме али изгледа ми да је прочитан од свих на Балкану па и шире. Рејтинг му пада стално и свестан је да ће на Изборима 2022 изгубити власт а то га убија психички. Мрзи људе (Србе) који га не слушају, који не учествују у пљачки народа, који укључе сопствени мозак (Нешић), или који покушају да се приближе Вучићу ( патрону). Већ сада директори великих ентитетских фирми скупљају новац за изборе јер је убијеђен да се новцем све купује а поготово власт. Скупштину су већ сад претворили у стециште папака прелетача, које нико није бирао а сједе у Парламенту и служе као гласачка машинерија. Од Демократије нема ни Д у РС јер политичари на власти Запад нису ни видјели, ништа прочитали, ништа чули. Сав њихов рад своди се на грабеж, систем корупције и лажи и намјештених тендера са уградњом.

ODGOVORITE
Name

Opljackaj i imas pare

25.06.2021 15:14

Imas poslanike, kupis kompletnu vlast.... Svelo se na to.....

Name

banjaluka

25.06.2021 08:05

nema tu inteligencije, samo tovar kompleksa..sreca pa je GOTOV!

ODGOVORITE
Name

He He

25.06.2021 08:22

Njega njegovi naj bliži saradnici ne svataju ozbiljno, ali jebi ga, uz njega dobro zarađuju. Niko na svijetu nije toliko puta slagao a ostao živ, jednostavno čovjek je fenomen. Naj svježi primjer je rušenje Crkve, on reče da rušenja neće biti a vidjeli smo šta se desilo.

ODGOVORITE
Name

Haha

25.06.2021 09:43

Koji debilizam. Najbolje da ovaj čuva ovce.

ODGOVORITE
Name

N. Makaveli

25.06.2021 13:58

Citaj ponovo, nesto si fulio... Nije do njega, do tebe je....

ODGOVORITE
Name

Dva puta

25.06.2021 15:11

Donose rezoluciju, mozda ce jos bezbroj puta.... Kada je podgrijavanje tenzija u pitanju zbog necijih interesa, sredatva se ne biraju.Zloupotrebljavanje zrtava na sve strane traje decenijama umjesto pravde za iste... Na zalost....

ODGOVORITE