Zbog koncerta na kiši Ceca danima primala injekcije!

Pevačica Ceca Ražnatović je nedavno održala svoj prvi koncert u Ljuboviji nakon pauze od više od godinu dana zbog korona virusa.

Zabava 20.07.2021 | 17:28
Zbog koncerta na kiši Ceca danima primala injekcije!

Nakon koncerta u Ljuboviji na kom je pevala po pljusku, Ceca je otkrila da se razbolela, a sada se osvrnula I na svoje zdravstveno stanje.

Da li su tvoji koncerti u Ljuboviji i u Budvi zapravo početak normalnog života i kraj prethodnog korona-perioda?

- Nadam se da je tako. Iskreno bih volela da se vratimo u normalu i da konačno svet počne da funkcioniše kao pre. Poenta je jasna, potrebno je da se svi vakcinišemo da bismo opet počeli normalno da živimo.

Ni zdravstveni problemi te nisu sprečili da zapevaš pred publikom u Budvi. Šta se desilo nakon koncerta u Ljuboviji?

- Problem je bio taj što je bina udaljena od smeštaja gde sam se spremala oko dvadeset minuta vožnje, te se tako na meni osušila mokra odeća i tako sam se razbolela. Danima sam primala jake injekcije, te infuzije i inhalacije. Ali kao što vidite, uspela sam da se oporavim.

Ceca Ražnatović
FOTO: MILOŠ ĆETKOVIĆ

Da li s unukom Željkom proživljavaš neko drugo majčinstvo jer svi znamo šta ti se dešavalo dok su Veljko i Anastasija bili mali?

- Ja sam mu drugarica. Mi se sjajno zabavljamo i družimo. Veljko i Bogdana mi stalno šalju snimke kada nisam s njim. Juče ujutru sam posle koncerta sa Veljkom i Željkom preko video-poziva pričala kako je bilo na koncertu.

Pevačica je otkrila da li su raskinuli ona i Bogdan.

- To su gluposti. Ako nemam dečka, onda me spajaju s muškarcima, kada imam dečka, onda sam raskinula. Da se razumemo, sve je u najboljem redu!

(Kurir.rs/Alo)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Aa

20.07.2021 16:06

E Ceco, nije isto 20 i 50 godina, plastika i šminka su jedno stanje organizma drugo...

ODGOVORITE
Name

Milka

20.07.2021 16:13

Pa voli svako novac i svasta se za novac radi pa i kisne i vakcine primaju ??‍♂️?

ODGOVORITE