Težak poraz Borca u Belfastu, revanš za sedam dana

Fudbaleri Borca doživjeli su težak poraz na gostovanju Linfildu u Belfastu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Fudbal 22.07.2021 | 22:55
Težak poraz Borca u Belfastu, revanš za sedam dana

Tim iz Sjeverne Irske je slavio rezultatom 4:0, pa je pred Banjalučanima izuzetno težak zadatak u revašnu.

Nije dobro počelo za šampiona Bosne i Hercegovine. Već u trećem minutu domaćini su došli do prednosti. Pavlović je uspio da odbrani udarac Manzinge ali je Njuberi poslao loptu u mrežu nakon loše reakcije odbrane.

U 24. minutu uslijedio je novi šok za Banjalučane. Manzinga je sjajno istrčao, oslobodio se čuvara i pogodio u rašlje. Bio je to i konačan rezultat prvog poluvremena.

Trener Borca pokušao je da osvježi tim na poluvremenu i napravio je dvije izmjene. Umjesto Đorđa Milojevića i Amara Begića u igru su ušli Donald Mols i Aleksandar Subić.

Najbolja prilika na meču za Borac dogodila se u 62. minutu. Nakon kornera, kapiten Stojan Vranješ ostao je sam na petercu, ali je glavom šutirao preko gola. Taman kada se činilo da je Borac uspio da podigne nivo igre uslijedio je novi šok.

Klark je ubacio za veznjaka Džimija Mulgrua, koji je udracem iz prve pogodio daljni ugao i postavio konačan rezultat meča.

Konačan rezultat postavljen je u drugom minutu sudijske nadoknade. Gol gostiju postigao je Kalaher nakon asistencije Milara.

Revanš je na programu za sedam dana.

(Nezavisne) 
 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Zoki

22.07.2021 22:38

Ekipa skroz podbacila!!!! A treba cestitati rodjenima na velikoj pobjedi nad AEKom.. Hrabro i otvoreno odigrase hercegovci nasi!! Forca Velez

ODGOVORITE
Name

Rođeni

29.07.2021 21:17

Velež živi vječno...

ODGOVORITE
Name

Izdajnici!

29.07.2021 22:38

Zasto niste za bracu Grke navijali? Ma, sve vas treba u crkvu na pokajanje jedno 20 godina!

ODGOVORITE