Hrvatski muzičar Dino Jelusić novi je član Vajtsnejka!

Hrvatski muzičar Dino Jelusić poslednjih godina je izgradio zavidnu međunarodnu karijeru, a sad je stigla nova potvrda njegovog kvaliteta jer je postao član Vajtsnejka.

Zabava 28.07.2021 | 22:22
Hrvatski muzičar Dino Jelusić novi je član Vajtsnejka!

Grupa je na svojim zvaničnim nalozima na društvenim mrežama objavila da će na proleće 2022. godine krenuti na turneju zajedno sa grupama Jurop i Foriner, a uz raspored koncerata izrazili su i zadovoljstvo da je njihov novi član benda prvi pobednik Dečje pesme Evrovizije.

- Apsolutno sam oduševljen što mogu da pozdravim dolazak u grupu izuzetno talentovanog Dina Jelusića. Pratimo ga još otkad smo pre dve godine zajedno svirali u Zagrebu. Jako će vam se svideti - izjavio je Dejvid Koverdejl, frontmen grupe.

Vajtsnejk, Dejvid Koverdejl
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Jelusić je, naime, nastupao kao predgrupa Vajtsnejku na koncertu u Zagrebu sa svojom bendom Enimal drajv, a takođe njihov gitarista Džoel Heksta svira s Dinom u Transsajberijan orkestru.

Posle objave da će Dino Jelusić postati njihov novi član, usledili su brojni komentari obožavalaca Vajtsnejka, koji su pozdravili odluku što Jelusić dolazi u slavni bend.

- Izuzetna mi je čast što sam deo jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Dejvida Koverdejla nešto je o čemu svaki pevač i muzičar moje generacije može samo da sanja, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Vajtsnejkom i kao što mi je sam veliki Koverdejl rekao, da dam deo svog identiteta zvuku ovog kultnog benda - napisao je Dino.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar