Milici Todorović ispunio se san da bude vojnik na jedan dan (VIDEO)

Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović pre nekoliko dana na Instagramu je objavio fotografije s pevačicom Milicom Todorović i otkrio da ćemo je uskoro videti u vojničkoj uniformi.

Zabava 18.09.2021 | 12:21
Milici Todorović ispunio se san da bude vojnik na jedan dan (VIDEO)

Naime, pevačica je izjavila da su je pozvali iz ministarstva, te da je u pitanju sjajan projekat na koji je ona odmah pristala, jer je i sama izjavila da bi bila vojnik da se ne bavi muzikom.

- Žene koje idu u vojsku su mi genijalne. Ja sam na tom "muškom nivou", volim da se tučem i da pucam! Drago mi je što ću biti vojnik na jedan dan - istakla je folkerka jednom prilikom, a danas se pohvalila video snimkom gde je imala obuku sa pripadnicima rečne flotile.

- Juče mi je bio dan sa puno smeha, radosti i uživanja! Uvek sam se divila vojnicima i sada sam imala priliku da budem vojnik na jedan dan, u rečnoj flotili. Posao vojnika je izuzetno težak i odgovaran, ali u isto vreme i jako zanimljiv. Ovaj snimak je samo deo, uskoro ćete imati prilike da vidite kako je izgledao moj dan u vojsci Srbije - napisala je Milica u opisu videa.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial)

(nadlanu.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar