Roling Stonsi posvetili koncert voljenom bubnjaru Čarliju Votsu!

Rolling Stonsi su 21. septembra uveče imali prvi koncert otkako je preminuo Čarli Vots. Mik Džeger se tokom nastupa u Masačustesu prisetio pokojnog bubnjara i upravo njemu je posvetio koncert.

Magazin 22.09.2021 | 22:22
Roling Stonsi posvetili koncert voljenom bubnjaru Čarliju Votsu!

- Ovo je naš prvi koncert na turneji 2021. godine. Ovo je proba, naš debi. Moram reći da je ovo za nas pomalo emotivna noć jer je ovo prva turneja koju ćemo odraditi u poslednjih 59 godina bez našeg voljenog Čarlija Votsa. Svima nam toliko nedostaje. Nedostaje nam kao deo benda, kao prijatelj na pozornici i izvan nje - rekao je Džeger, a prenosi BBC.

 

- Imamo toliko uspomena vezanih za Čarlija i siguran sam da ih i vi imate. Nadam se da ćete ga se sećati kao i mi. Želeli bismo da ovaj koncert posvetimo Čarliju - dodao je.

Čarli Vots
FOTO: PROFIMEDIA

Vots je preminuo krajem avgusta, a u poređenju i sa drugim članovima Roling Stonsa, Vots je bio čistunac. Nikad nije turneje provodio sa bezbroj obožavateljki ili pokazao preteranu sklonost drogama.

- Nikad se nisam uklopio u stereotip rock zvezde. U '70-ima sam pokušao da pustim bradu, što me iscrpelo - izjavio je Vots svojevremeno.

Roling Stons
FOTO: PROFIMEDIA

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar