Josipović nije službenik Agencije za lijekove BiH

Iz Agencija za lijekove i medicinska sredstva BiH saopšteno je da Zoran Josipović nije u radnom odnosu u ovoj agenciji, kako je navedeno u vijesti koju je objavila ATV pod kontrolom Milorada Dodika.

Republika Srpska 27.09.2021 | 18:08
Josipović nije službenik Agencije za lijekove BiH

U saopštenju se podsjeća da je na portalu ATV-a objavljen tekst pod nazivom "Stanivuković podriva povjerenje građana u zdravstveni sistem - opasno i neetično", u kojem se Josipović navodi kao službenik Agencije.

Iz ove agencije tvrde da je u tekstu, kako kažu, izneseno mnogo lažnih informacija, te pozivaju nadležne pravosudne institucije da postupe u okviru svojih nadležnosti jer su evidentne dvije stvari - "lažno predstavljanje i širenje lažnih vijesti".

Josipović, koji je u tekstu objavljenom na sajtu ATV potpisan kao službenik Agencije za lijekove BiH, rekao je da je izjava gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića potpuno neosnovana i moraće pozvati na odgovornost one koji su ga potpuno pogrešno nasavjetovali, a on nakon toga, bez stručne provjere, uznemirio javnost i učinio podrivanje povjerenja građana u zdravstveni sistem Republike Srpske.

(Agencije) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Radenko

27.09.2021 16:32

Ovaj dečko je ucijenjen jer mu se brat nedavno nagodio sa sudom za šverc narkotika ( ima i na yt njegovo hapšenje) i platio 30 hiljada maraka u zamjenu za godinu dana zatvora, a mi stoka sitnog zuba skapavamo na respiratorima.

ODGOVORITE
Name

Re

27.09.2021 18:48

Ko? Josipovic?

Name

Dubica

27.09.2021 16:36

Ovoga su distributeri lijekova čitaj farmaceutska mafija vodali od Brazila do Japana pa se mi pitamo zašto je plavix ovde 30 a u Srbiji 10 maraka, pa zbog ovakvih mufljuza eto zašto i još ima obraza pričati javno. Ma dokle više vidimo se u okrobru na trgu.

ODGOVORITE
Name

Dijagnoza

27.09.2021 17:58

Počeli su se gubiti u svojim go.nima.

ODGOVORITE